Προμηθέας Πάτρας - AEK Betsson: Η κριτική των παικτών

Προμηθέας Πάτρας - AEK Betsson: Η κριτική των παικτών
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των 11 παικτών που έπαιξαν από το enwsi.gr

H AEK Betsson έχασε με 100-95 από τον Προμηθέα, πληρώνοντας την κακή αμυντική της παρουσία στο πρώτο ημίχρονο, ενώ δεν μπόρεσε να κάνει ολική επαναφορά στο δεύτερο. Διαβάστε την κριτική των παικτών.

Ζώης Καράμπελας: Ο νεαρός γκαρντ δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του, δεν βοήθησε στην άμυνα, ενώ και στην επίθεση είχε κακές επιλογές. Έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει στους τέσσερις με ένα ελεύθερο τρίποντο.

Δημήτρης Φλιώνης: Ο Αρχηγός της ΑΕΚ, έκανε άλλο ένα κακό παιχνίδι, είχε πολύ κακές επιλογές στην επίθεση, ενώ αμυντικά και αυτός δεν κατάφερε να δώσει ενέργεια. Έχασε και αυτός όπως και ο Καράμπελας ένα σημαντικό τρίποντο για να πλησιάσει η ΑΕΚ σε κρίσιμο σημείο του αγώνα.

Τσέισον Ραντλ: Ο Αμερικανός, δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα, όμως στην πορεία και ειδικά στην 3η καλή περίοδο της Ένωσης,  ήταν καταλυτικός ώστε να πέσει η διαφορά και να ξαναμπεί στο παιχνίδι η ομάδα του. Παρόλα αυτά, χρεώνεται και αυτός την κακή αμυντική εμφάνιση, μαρκάροντας τον Χέιλ.

Μπεν Μάκλεμορ: Ο Μάκλεμορ, επανήλθε στην 12δα και ξεκίνησε στην πεντάδα, όμως φορτώθηκε νωρίς με δύο φάουλ και βγήκε για να επιστρέψει και πάλι στην 3η περίοδο, όπου και πέτυχε όλους τους πόντους του βοηθώντας στο comeback της ΑΕΚ. Στην συνέχεια δεν βρήκε άλλες ευκαιρίες για σουτ και πήγε στον πάγκο.

Τζόρνταν ΜακΡέι: Ο έμπειρος Αμερικανός ήταν αυτός που οδήγησε την ΑΕΚ στην τελική της αντεπίθεση, πέτυχε πολύ δύσκολα καλάθια στο τέλος, όμως δεν μπόρεσε να γυρίσει το παιχνίδι, αφού αμυντικά η ΑΕΚ δεχόταν συνεχώς πόντους. Έβγαλε τα ηγετικά του στοιχεία και έδειξε ότι μπορεί να πάρει την ομάδα πάνω του.

Όμηρος Νετζήπογλου: Κακή εμφάνιση από τον νεαρό γκαρντ, ξεκίνησε βασικός για να πιέσει στην άμυνα, όμως ήταν αλλού για αλλού, ενώ στην επίθεση δεν μπόρεσε να πάρει φάσεις, ενώ έκανε και κάποια εύκολα λάθη.

Γιάννης Κουζέλογλου: Αόρατος πέρασε και ο Έλληνας φόργουορντ, που μπορεί να ήταν πρώτος ριμπάουντερ της ομάδας, όμως πέρα από αυτό δεν έχει βοηθήσει καθόλου σε άμυνα και επίθεση στα 15 λεπτά που αγωνίστηκε.

Μιντάουγκας Κουζμίνσκας: Ο Λιθουανός πήρε μπρος στο δεύτερο μέρος, όπως και όλη η ΑΕΚ, βοήθησε πολύ στην επιστροφή της στο παιχνίδι, όμως ήταν άστοχος σε κρίσιμο τρίποντο και αυτός για να φέρει την διαφορά σε απόσταση αναπνοής.

Εμφιόντου Καμπενγκέλε: Ο Καμπενγκέλε ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα, ήταν ο μοναδικός που προσέφερε σκορ στο πρώτο μέρος. Κοβόταν μόνο με φάουλ από τους αντιπάλους του, αλλά αμυντικά είχε και αυτός θέμα με τις τοποθετήσεις του, για αυτό έπαιξε λίγο στο δεύτερο ημίχρονο.

Τζάστιν Τίλμαν: Ίσως το παιχνίδι στην Πάτρα να είναι αυτό που έχει παίξει λιγότερο στην καριέρα του, αφού σε 4,5 λεπτά χρεώθηκε με 4 φάουλ, εκνευρίστηκε και δεν μπόρεσε να μπει στο κλίμα του αγώνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν πρόλαβε να πάρει ούτε μια προσπάθεια για σουτ.

Μάνος Χατζηδάκης: Πολύ καλό παιχνίδι από τον Έλληνα σέντερ, η παρουσία του έσφιξε λίγο την άμυνα στην ρακέτα και ήταν ο παίκτης με το μεγαλύτερο +/- για την Ένωση με +12. Στην επίθεση έδωσε μάχες, κέρδισε φάουλ και σκόραρε 7 πόντους, στην καλύτερη του εμφάνιση με την φανέλα της ΑΕΚ.

Ζοάν Πλάθα: Η ομάδα του μπήκε εντελώς ανέτοιμη στο πρώτο μέρος, είχε και πάλι πολύ κακή αμυντική συμπεριφορά και δέχτηκε 59 πόντους. Στο δεύτερο ημίχρονο, η ζώνη που παρουσίασε, έδωσε λύσεις και με αυτήν η ΑΕΚ κατάφερε να μειώσει το σκορ, όμως στο τέλος ίσως άργησε να επιστρέψει σε προσωπική άμυνα, αφού τα σουτ άρχισαν να μπαίνουν για τον Προμηθέα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X