Παπαθεοδώρου: «Αυτή ήταν η πιο σημαντική νίκη της φετινής χρονιάς»

Παπαθεοδώρου: «Αυτή ήταν η πιο σημαντική νίκη της φετινής χρονιάς»
Photo Credits: INTIME

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, τόνισε στην συνέντευξη Τύπου πόσο σημαντική ήταν αυτή η νίκη για τον Προμηθέα

Στην συνέντευξη Τύπου μετά την λήξη της αναμέτρησης της AEK Betsson με τον Προμηθέα στην Πάτρα μίλησε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ο προπονητής της ομάδας του Προμηθέα τοποθετήθηκε μετά από το παιχνίδι με την ΑΕΚ για τη Basket League και σχολίασε:

«Πετύχαμε ίσως την πιο σημαντική νίκη της χρονιάς μέχρι τώρα, όσον αφορά στο επίπεδο της ελληνικής λίγκας. Οι λόγοι είναι πολλοί. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο με πολύ ποιοτικό ρόστερ, με πάρα πολύ καλό προπονητή. Μια μεγάλη ομάδα, όπως είδατε είχε και απόψε πολύ κόσμο μαζί της και ταυτόχρονα προερχόμασταν από μία εβδομάδα που ήταν για εμάς λίγο έξω από αυτό που περιμέναμε, με τις δυσκολίες που υπήρχαν στο ταξίδι μας, στο Βίλνιους.

Παρόλα αυτά, όπως είδατε, ελέγξαμε το παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος. Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ακόμα και όταν η ΑΕΚ προσπάθησε να αντιδράσει και ήταν λογικό, στο δεύτερο ημίχρονο, εμείς δείξαμε τον χαρακτήρα που έχουμε ως ομάδα, που ακόμα είναι μια ομάδα υπό κατασκευή και πρέπει να διαχειρίζεται καλύτερα κάποιες καταστάσεις, αλλά είναι λογικό. Είμαστε πολύ περήφανοι για τους παίκτες και την προσπάθειά τους. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράσταση. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ και καλή πορεία στην Ευρώπη».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X