Ρόκκας: «Οι απαιτήσεις της ΑΕΚ είναι ζωτικής σημασίας»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

rokkasΜε τον Γιώργο Ρόκκα να τονίζει ότι οι αξιώσεις της ΑΕΚ είναι αποτέλεσμα ζωτικής σημασίας, συνεχίστηκε χθες η δίκη της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά του Μάκη Ψωμιάδη. Ο Γενικός Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, είχε συντάξει διαχειριστική έκθεση για την περίοδο 1999-2004, ενώ έχει ήδη καταθέσει πως τη διετία 2001-2003 τα βιβλία της ΑΕΚ δεν ήταν θεωρημένα. Eνώ κατά τον έλεγχο είχαν προκύψει εικονικά τιμολόγια ύψους 13 εκατ. ευρώ. Επίσης έκανε γνωστό πως από τον ΣΔΟΕ επιβλήθηκαν πρόστιμα 26 εκατ. ευρώ.

Κατά την διάρκεια της διαδικασίας, ο Ρόκκας ρωτήθηκε από τον Χάρη Οικονομόπουλο, αν υπήρχαν οφειλές σε προμηθευτές και απάντησε χαρακτηριστικά. «Η ΑΕΚ την επίμαχη περίοδο ήταν ένα βαρέλι χωρίς πάτο, καθώς οι εισπράξεις της δεν έφταναν να καλύψουν τις οφειλές της ομάδας». Η πλευρά της υπεράσπισης ζήτησε να προσκομιστεί η έκθεση των ορκωτών λογιστών και παρά την αντίθετη εισαγγελική πρόταση, αλλά και της πολιτικής αγωγής, το δικαστήριο έκανε εν τέλει δεκτό το αίτημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X