Ενοχλήσεις ο Ντεσπόντοφ, αμφίβολος για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Ενοχλήσεις ο Ντεσπόντοφ, αμφίβολος για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Πρόβλημα με Ντεσπόντοφ στον ΠΑΟΚ, λίγο πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγες μέρες πριν την εξ αναβολής αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για τη Super League, ο «δικέφαλος του Βορρά» βρίσκει μπροστά του ακόμα ένα πρόβλημα.

Συγκεκριμένα, ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ δεν κατάφερε να βγάλει ολόκληρο το πρόγραμμα στη προπόνηση της Πέμπτης, ενώ ακολούθησε και θεραπεία.

Σημειώνεται πως οι Ζόαν Σάστρε και Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ προπονούνται κανονικά με τον Νιγηριανό ωστόσο να μην υπολογίζεται για τα παιχνίδια κόντρα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Άρη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η κακοκαιρία που πλήττει την περιοχή της Θεσσαλονίκης, δεν άφησε ανεπηρέαστη την προπόνηση της ομάδας, με την προετοιμασία για Ολυμπιακό να συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (09.05) ξεκίνησε με προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής και στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες κι έπαιξαν παιχνίδι υψηλής έντασης σε ένα γήπεδο με τέσσερις εστίες.

O Κίριλ Ντεσπόντοφ ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση κατά τη διάρκεια της προπόνησης, υποβλήθηκε σε θεραπεία και η κατάστασή του θα αξιολογείτε καθημερινά.Την Παρασκευή (10.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία

ΑΕΚ Talk: Το πρωτάθλημα χάθηκε για την ΑΕΚ, ο πρώτος απολογισμός με τον Σταύρο Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X