Superleague: Νίκη-χρυσάφι ο Αστέρας Τρίπολης - 1-0 τον Πανσερραϊκό

Superleague: Νίκη-χρυσάφι ο Αστέρας Τρίπολης - 1-0 τον Πανσερραϊκό
Photo Credits: INTIME

Σπουδαία νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης. Εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των Μπέργκστρεμ-Χόβαν και επικράτησε με 1-0 του Πανσερραϊκού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τραγικός συνδυασμός λαθών των Μπέργκστρεμ-Χόβαν ήταν αρκετός, ώστε ο Αστέρας να «ξεκλειδώσει» την άμυνα του Πανσερραϊκού με τον Μιριτέλο, να πάρει την νίκη με 1-0 και να ανέβει προσωρινά στην έκτη θέση της βαθμολογίας!

Αστέρας Τρίπολης και Πανσερραϊκός δημιούργησαν λίγες καλές φάσεις στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν απέφυγαν το λάθος. Ο Χόβαν σε ανύποπτη φάση δεν κατάφερε να απομακρύνει την μπάλα και ο Μπαρτόλο που κυνήγησε τη φάση έδωσε έτοιμο γκολ στον Μιριτέλο , ο οποίος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 78ο λεπτό και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Το πρώτο 45λεπτο θα ξεχαστεί γρήγορα, καθώς οι δύο ομάδες απείλησαν ελάχιστα τις δύο εστίες. Αντίθετα στο δεύτερο 45λεπτο αμφότεροι κυνήγησαν το γκολ, το οποίο όμως στο τέλος πέτυχαν οι Αρκάδες.

Ο Αστέρας με αυτό το τρίποντο έφτασε τους 17 βαθμούς και την έκτη θέση, ενώ ο Πανσερραϊκός έμεινε στην ένατη θέση και τους 13 βαθμούς, καθώς υπέστη την τρίτη σερί ήττα του.

Θα ξεχαστεί γρήγορα το πρώτο μέρος

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να επιβληθούν η μια στην άλλη με τον ρυθμό του αγώνα να είναι αρκετά αργός. Ο Πανσερραϊκός ήταν αυτός που είχε τις περισσότερες τελικές χωρίς να απειλήσει με αξιώσεις τα καρέ του Παπαδόπουλου.

Η πρώτη τελική ήταν για τους φιλοξενούμενους στο 5′, η οποία είχε απάντηση από τον κίπερ των Αρκάδων. Ακολούθως οι γηπεδούχοι είχαν τελικές, κυρίως με κεφαλιές του Μάντζη στο 22′ και το 30′, ωστόσο καμία εξ αυτών δεν ανησύχησε τον Χόβαν.

Η πιο αξιοσημείωτη φάση του πρώτου 45λεπτου ήταν η κεφαλιά του Γκοτζαμανίδη μέσα από την περιοχή, η οποία πέρασε άουτ.

Ανέβασαν στροφές και οι δύο, ο Χόβαν έκανε “δώρο” και ο Μιριτέλο το εκμεταλλεύτηκε

Το δεύτερο μέρος ήταν καλύτερο με τις δύο ομάδες να ρισκάρουν περισσότερο και να παίζουν πιο επιθετικά, ψάχνοντας το γκολ που θα τους έφερνε την πολυπόθητη νίκη.

Ο Πανσερραϊκός απείλησε ξανά πρώτος με το σουτ εντός περιοχής του Άλεξιτς (48′) και το φάουλ του Μασαρίποφ (50′), αλλά αμφότερες πέρασαν άουτ.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήταν στο 54ο λεπτό. Ο Μάντζης από πολύ κοντά εν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα προς την εστία. Δευτερόλεπτα μετά το δυνατό σουτ του Δεληγιαννίδη πέρασε λίγο έξω από τα καρέ του Παπαδόπουλου.

Στο 64′ ο Άλεξιτς πήρε την μπάλα και με δυνατό σουτ από τη γωνία της περιοχής και με δυνατό σουτ ανάγκασε τον Παπαδόπουλο να επέμβει. Το γκολ για τον Αστέρα ήταν σε μια ανύποπτη φάση από ολέθριο λάθος του Χόβαν με τον Μιριτέλο να χρίζεται σκόρερ και να χαρίζει το τρίποντο στην ομάδα του.

Ο Πανσερραϊκός πάλεψε για την ισοφάριση και είχε μια καλή στιγμή με τον Άλεξιτς στο 94′, όμως ο Παπαδόπουλος επενέβη σωτήρια και το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X