Μνήμες... 2004: Με Τουρκία, Πορτογαλία και Τσεχία εφόσον προκριθεί στο EURO 2024 η Εθνική

Μνήμες... 2004: Με Τουρκία, Πορτογαλία και Τσεχία εφόσον προκριθεί στο EURO 2024 η Εθνική
Photo Credits: INTIME

Ξύπνησαν μνήμες... 2004 για την Εθνική που κληρώθηκε με Τουρκία, Πορτογαλία και Τσεχία στα τελικά του Euro 2024

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξύπνησαν μνήμες… 2004 για την Εθνική που κληρώθηκε με Τουρκία, Πορτογαλία και Τσεχία στα τελικά του Euro 2024, εφόσον καταφέρει να ξεπεράσει τα δύο εμπόδια, το πρώτο γνωστό με Καζακστάν, στα μπαράζ του Μαρτίου.

Με μνήμες από 2004 η κλήρωση για την Ελλάδα. Αν η Εθνική προκριθεί στην τελική φάση του Euro 2024 θα αγωνιστεί σε όμιλο με Πορτογαλία, Τουρκία και Τσεχία. Δύο από τους αντιπάλους που είχε αντιμετωπίσει στο έπος της Πορτογαλίας!

Η Εθνική Ελλάδας γνωρίζει από απόψε τι την… περιμένει αν προκριθεί στην τελική φάση του Euro 2024 μέσω του Nations League. Η κλήρωση που έγινε στο Αμβούργκο τοποθέτηση το Path της γαλανόλευκης στο Group, όπου θα αντιμετωπίσει Πορτογαλία, Τουρκία και Τσεχία.

Το τουρνουά θα κάνει σέντρα στην Allianz Arena του Μονάχου, την Παρασκευή 14 Ιουνίου. Ένα μήνα αργότερα, ο τελικός θα διεξαχθεί στο Olympiastadion του Βερολίνου των 74.000 θέσεων.

Ο δρόμος της Ελλάδας

Οι τρεις τελικές θέσεις στο Euro 2024 θα καθοριστούν μέσω των play-offs του Nations League. Σε κάθε ένα από τα τρία μονοπάτια υπάρχουν τέσσερις ομάδες και θα παίξουν τους μονούς ημιτελικούς την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024.

Path C

Γεωργία – Λουξεμβούργο
Ελλάδα – Καζακστάν

Οι νικητές κάθε ημιτελικού θα περάσουν στους τρεις τελικούς, που θα παιχτούν όλοι πέντε ημέρες αργότερα την Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024.

Το πρόγραμμα στον όμιλο της Εθνικής

Πρώτη αγωνιστική – 18 Ιουνίου

Τουρκία – Ελλάδα (Βεστφάλεν Στάντιον, Ντόρτμουντ)
Πορτογαλία – Τσεχία (Ρεντ Μπουλ Αρένα, Λειψία)

Δεύτερη αγωνιστική – 22 Ιουνίου

Τουρκία – Πορτογαλία (Βεστφάλεν Στάντιον, Ντόρτμουντ)
Ελλάδα – Τσεχία (Βόλφσμπαρκ Στάντιον, Αμβούργο)

Τρίτη αγωνιστική – 26 Ιουνίου

Ελλάδα – Πορτογαλία (Αρένα Άουσαλκε, Γκελσενκίρχεν)
Τσεχία – Τουρκία (Βόλφσμπαρκ Στάντιον, Αμβούργο)

Το Euro 2024 θα διεξαχθεί από τις 14 Ιουνίου μέχρι και τις 14 Ιουλίου. Τηλεοπτικά στην Ελλάδα το ευρωπαϊκό τουρνουά θα καλυφθεί από την ΕΡΤ, ενώ θα φιλοξενηθεί σε Βερολίνο, Μόναχο, Αμβούργο, Στουτγκάρδη, Φρνακφούρτη, Λειψία, Κολωνία, Ντόρτμουντ, Ντίσελντορφ και Γκέλσενκιρχεν.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X