ΟΦΗ: Με Βούρο, Τοράλ, αλλά χωρίς Μπάκιτς κόντρα στον Παναθηναϊκό - Εκτός λόγω παραπτώματος ο Μοσκέρα

ΟΦΗ: Με Βούρο, Τοράλ, αλλά χωρίς Μπάκιτς κόντρα στον Παναθηναϊκό - Εκτός λόγω παραπτώματος ο Μοσκέρα
Photo Credits: INTIME

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας θέλει οι παίκτες του να τα δώσουν όλα για τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, προκειμένου ο ΟΦΗ να σπάσει το σερί χωρίς τρίποντο.

Το θετικό είναι ότι επιστρέφουν στη διάθεση του Λιθουανού οι Πραξιτέλης Βούρος και Γιον Τοράλ, ενώ αντίθετα εκτός πλάνων παραμένει ο Μάρκο Μπάκιτς, ο οποίος ακολούθησε μέρος του προγράμματος. Το ίδιο συνέβη και με τον νεαρό Γιάννη Θεοδοσουλάκη, ο οποίος ανεβάζει στροφές.

Ο Σαντιάγκο Μοσκέρα αποκλείστηκε από την αποστολή του ΟΦΗ και ο λόγος είναι πως υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και έτσι αποφασίστηκε να μην ακολουθήσει το γκρουπ στην Αθήνα.

Την 20αμελή αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζουν οι: Μπάουμαν, Χριστογεώργος, Λάρσον, Μαρινάκης, Αμπάντα, Τοράρινσον, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Λαμπρόπουλος, Καρώ, Βούρος, Γκαγιέγος, Γκλάζερ, Μεγιάδο, Τοράλ, Νέιρα, Ριέρα, Αποστολάκης, Φελίπε και Ντίκο.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X