Πειρατές του Ονείρου: «Εμπρός για την κορυφή!»

Πειρατές του Ονείρου: «Εμπρός για την κορυφή!»
Photo Credits: INTIME

Οι Πειρατικές Αιχμές του Σαββάτου 2 Δεκεμβρίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

✓ ΑΓΓΙΞΑΜΕ ΚΟΡΥΦΗ! Μόλις 1 βαθμό από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η ΑΕΚΑΡΑ μας. Μια ανάσα μόλις από το να πάρει το μεγάλο προβάδισμα στην κούρσα για τον Τίτλο του Πρωταθλήματος – τον πρώτο μεγάλο στόχο μας που φρονούμε πως θα τον κατακτήσουμε και φέτος σε πείσμα όλων! Εμπρός Αετέ Δικέφαλε!

✓ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ τη Δευτέρα πάρτε τη ΝΙΚΗ με… συνοπτικές διαδικασίες! Η κατάμεστη Νέα Φιλαδέλφεια θα είναι η αιχμή του δόρατος του δικέφαλου αετού! Είμαστε ανώτεροι, είμαστε οι καλύτεροι και αυτό η Α.Ε.Κ θα το αποδείξει για μια ακόμη φορά μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στα λαγούμια και τις στοές όπως κάποιοι άλλοι. Κάθε παιχνίδι πλέον είναι κι ένας ξεχωριστός “πόλεμος” στον οποίο θα πρέπει να είμαστε οι νικητές!

✓ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ… Για όσους επιμένουν να μην ξεχνούν! Κάθε ματς με τον Άρη αποτελεί κι έναν ξεχωριστό Αγώνα Τιμής υπέρ του αγαπημένου αδερφού μας, του ηρωικού Νίκου Ξηροκώστα που αποτελεί σημείο αναφοράς και ίνδαλμα για κάθε γνήσιο οπαδό μας μα και συνολικότερα για τον λαό της Ένωσης. Για τον Νικολάκη 5 γκολ ρεεεεε!

✓ Α.Ε.Κ – ΕΥΡΩΠΗ... Δίπλα από τη θλίψη για το άδικο αποτέλεσμα στο ματς με τη Μπράιτον (0-1) υπάρχει και η υπερηφάνια για την Ομαδάρα μας, που αποδίδει εκπληκτικό ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο. Μπορεί για διάφορους λόγους οι στόχοι να μην επιτυγχάνονται πάντα, αλλά η Ομάδα κλέβει τις εντυπώσεις. Δεν μασάμε, συνεχίζουμε τη μάχη μέχρι τέλους!

✓ Α.Ε.Κ ΚΑΙ ΟΥΕΦΑ !!! Ανείπωτη οργή για την ευρωπαϊκή διαιτησία. Τι ευρωπαϊκή δηλαδή, μάλλον τριτοκοσμική θα έπρεπε να χαρακτηριστεί, χωρίς καμμία φερεγγυότητα, δίχως κανένα κύρος, εμποτισμένη από εμπάθεια και μένος απέναντι στην Α.Ε.Κ που μάλλον αποτελεί “κίτρινο πανί” για την εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσούσα… Ουέφα! 6 πέναλντι εναντίον μας!!! 9 γκολ εις βάρος μας από τα οποία τα 6 με πέναλντι!!! Που αλλού συνέβη αυτό εεε;;; Η επίσημη Α.Ε.Κ δεν πρέπει να σιωπήσει, αλλά να αντιμετωπίσει δραστικά αυτό το ζήτημα. Θα επανέλθουμε…

✓ ΣΑΡΩΣΕ Η Α.Ε.Κ στις βραβεύσεις στην ετήσια γιορτή του ΠΣΑΠΠ. Κορυφαίος προπονητής ο Ματίας Αλμέιδα της Α.Ε.Κ. Κορυφαίος ξένος παίχτης ο Πινέδα της Α.Ε.Κ. Στην καλύτερη 11άδα 5 δικοί μας: Μουκουντί, Χατζησαφί, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Γκαρσία, όλοι τους βέβαια παίχτες της Α.Ε.Κ. Μπράβο και εις ανώτερα… την επομένη 11 στα 11 ΑΕΚΑΡΑ!!!

✓ ΠΑΥΛΟΣ Ο “ΛΟΣΤΡΟΜΟΣ”! Το πικρό πρωινό της περασμένης Δευτέρας αποχαιρετήσαμε για πάντα τον αδερφό μας Παύλο, τον “Λοστρόμο” Πειρατή, ένα από τα πρώτα ιστορικά στελέχη των “Πειρατών του Ονείρου” με τεράστια προσφορά στα πρώτα χρόνια του Συνδέσμου μας. Με τον Ύμνο της Ομάδας και το σύνθημα “Παύλο ψυχάρα για πάντα ΑΕΚΑΡΑ” απευθύναμε το ύστατο χαίρε στον φίλο μας! Αξέχαστος παντοτινά!

✓ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ(Σ)… Πόσοι ρε δεν πρόλαβαν το γήπεδο εξαιτίας σου – σας ;;; Ποιους να πρωτοθυμηθούμε : Γενεράκη, Βουτσά, μα και τόσους και τόσους άλλους, όχι μόνο επώνυμους μα και ανώνυμους, φίλους και αδέρφια μας, πιστούς οπαδούς της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως που αγαπούσαν επί της ουσίας την ομάδα και ζούσαν κι ανέπνεαν μέχρι τέλους για να την ξαναδούν και να τη χαρούν στα πάτρια εδάφη! Και όμως κάποιοι από εκείνους που όρθωναν συνεχή εμπόδια σουλατσάρουν τώρα στο Σπίτι μας λες και δεν τρέχει τίποτα, αντί η Α.Ε.Κ να τους έχει απαγορεύσει την είσοδο!!!

✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και το δίκιο συνοδοιπόρο!

✓ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ! “Ανάθεμα την ώρα κατάρα στη στιγμή σκοτώσαν οι φασίστες το γελαστό παιδί”. Δικαιοσύνη για το Μιχάλη, να τιμωρηθούν οι ναζιστές φονιάδες και οι συνεργοί τους!

✓VENCEREMOS αδέρφια Πειρατές! Αποδείχθηκε ότι ο χρόνος, ως “αληθείας πατήρ”, δικαιώνει εκείνους που κρατάνε αλύγιστοι στις επάλξεις των Αρχών τους με συνέπεια και ψυχή βαθιά!

✓Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

QUEVA DE LOS PIRATAS

* Αδερφέ μας Παύλο η μνήμη σου θα παραμείνει για πάντα ζωντανή στο “Πειρατικό του Ονείρου”. Για την αγάπη σου στην Α.Ε.Κ, για το ήθος σου και για τη σημαντική προσφορά σου στο δύσκολο ξεκίνημα!

* Ένα κουίζ για εύκολους λύτες: ξεπερνάει το βρετανικό μουσείο -σε κλεμμένα- κάποια ελληνική ομάδα ή όχι ;;;

* Χρόνια πολλά ΚΥΡΙΕ Ανατολιωτάκη. Με αληθινή εκτίμηση και φιλία σού ευχόμαστε υγεία και δημιουργική συνέχεια. Η Α.Ε.Κ σού οφείλει πολλά και ιδίως για το Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια όταν σε δύσκολες εποχές όπου “όλα τα έσκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά” εσύ ως πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ και σε συνεργασία με τους μαχητές συνδεσμίτες οπαδούς, κράτησες χαράκωμα αντίστασης στον επιχειρούμενη εξανδραποδισμό της Ομάδας της Προσφυγιάς από τη Γη της. Θα βάλουμε, λέμε, στα Μουσεία όσους εμπόδισαν το Γήπεδο, να δούμε πότε θα βάλουμε κι αυτούς που πρωτοστάτησαν για να μην ξεριζωθεί η Α.Ε.Κ από τα άγια χώματα!

* Ταληράκι! Τελικά υπάρχει Θεός! Και εις ανώτερα σας ευχόμεθα!

* Αντώνης Παραγιός : αντίο σε μία από τις πιο σεβάσμιες μορφές της κιτρινόμαυρης οικογένειας. Ήταν ο γηραιότερος παλαίμαχος της Α.Ε.Κ. Φεύγουν εκείνοι οι παλιοί και οι σπουδαίοι και νιώθουμε να φτωχαίνουμε…

* Έχουμε τη χαρά να βλέπουμε από κοντά κάθε τόσο πολλά πειρατικά αδέρφια μας από την επαρχία που ταξιδεύουν εκατοντάδες χιλιόμετρα για την ΑΕΚΑΡΑ μας. Ανάμεσα τους ο Λόχας, ο Σεμ, ο Βασκ, ο Δημολιός, ο Αλή, ο Πρεβεζάνος, ο Κονγκ, ο Μπίλιας και άλλοι πολλοί που δεν μπορούμε να τους αναφέρουμε όλους εδώ γιατί θα χρειαζόμασταν ολόκληρα κατεβατά! Πάντα έτσι ρε αλάνια!

* Λένε πως οι σπάνιες αρρώστιες χτυπάνε τους σπάνιους ανθρώπους. Ο αείμνηστος Παύλος ο Πειρατής ήταν πάντως ένας σπάνιος άνθρωπος!

* Ο μέγας υπονομευτής του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια θα φιγουράρει στη Μπλακ Λιστ στο Μουσείο ή όχι;;;

* Μελίνα η σκέψη μας και οι ευχές μας σε συνοδεύουν! Θα νικήσεις!

* Το ύψος του ανθρώπου ξεκινά από τα πόδια και φτάνει μέχρι το κεφάλι. Από κει και πάνω ξεκινάει το ανάστημά του.” (Αργύρης Χιόνης).

* MVP του αγώνα με τη Μπράιτον ο Άγγλος δημοσιογράφος Τζακ Ρόσερ που έγραψε ότι: “Η Μπράιτον πραγματοποίησε την πιο κραυγαλέα ληστεία στην Αθήνα, από τότε που ο Λόρδος Έλγιν ξεγλίστρησε με μερικές χιλιάδες τόνους μάρμαρο πριν από πάνω από 200 χρόνια…”!!!

*Μόνο τα μάρμαρα;;; Ο βρώμικος ρόλος των Εγγλέζων αποικιοκρατών και λήσταρχων είναι γνωστός από πολύ παλιά. Θα ‘χουμε να λέμε, ήρθε και Δεκέμβρης κι ο νοών νοείτω!

*Μακάρι κι άλλες Ομάδες να είχαν την Ιστορία της Α.Ε.Κ. Αμ δε, οι άλλοι είναι μόνο μπάλα, η Α.Ε.Κ είναι πρώτα Ιστορία και μετά όλα τα υπόλοιπα. Αρκεί να επισκεφτείτε το Μουσείο για να αντιληφθείτε την μοναδικότητά της!

* “Σκοτώσατε την γιαγιά μου και τον παππού μου…/σκοτώσατε την μαμά μου και τον μπαμπά μου…/σκοτώσατε τα αδέλφια μου, τον Ιάσερ και την Μιριάμ…/όμως,…ΕΓΩ ΘΑ ΖΗΣΩ!!!/Δεν θα μου πάρεις ποτέ την Πατρίδα μου, την αξιοπρέπειά μου, την ελευθερία μου…../Την έλεγαν, την λένε και θα την λένε: ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ” (το είδαμε σε μια αφίσα δρόμου).

*Α.Ε.Κ σημαίνει Προσφυγιά, Αλληλεγγύη, Μάχη και Ανθρωπιά!

* Ματίας Αλμέιδα, η στάση σου απέναντι στο παιδί με τα κινητικά προβλήματα έδειξε την ανθρωπιά που στολίζει τον ψυχικό σου κόσμο. Και δεν ξεχνάμε… “η αναπηρία δεν είναι επιλογή, η αποδοχή της όμως είναι”!

* Πάμπλο στο κλαμπ του Παραδείσου να μην ξεχνάς να κερνάς τα αδέρφια μυτιληνέικο ούζο ρε μάγκα…

* Όχι ανεμοτέρατα στα βουνά της Ιστορίας, της Φύσης και του Πολιτισμού!

* pirates- aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο “ρετρό” μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία!

* Δυνατή η Πειρατική Εξέδρα και πάλι!!!

* Α.Ε.Κ : προστάτιδα Μητέρα όλων των Προσφύγων!

* Αφιερωμένες οι σημερινές “Πειρατικές Αιχμές” στη μνήμη του Πειρατή “Λοστρόμου” που έφυγε για το μεγάλο ταξίδι…
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΓΕΡΑ – ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X