Τιάγκο Πίντο: «Είναι νωρίς για να συζητήσουμε με την Τσέλσι για τη μεταγραφή του Λουκάκου»

Πανό κατά Λουκάκου από τους ultras της Ίντερ: «Ξεφτιλισμένε»
Photo Credits: INTIME

Η Ρώμα θέλει να κράτηση τον Λουκάκου ο οποίος είναι δανεικός από την Τσέλσι, ωστόσο ο Τιάγκο Πίντο είπε ότι είναι νωρίς ακόμη για να μιλήσει με την Τσέλσι.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εξαιρετικά πηγαίνει ο δανεισμός του Ρομέλου Λουκάκου στη Ρώμα, με τους «τζιαλορόσι» να σκέφτονται από τώρα την επόμενη μέρα. Συγκεκριμένα, οι Ιταλοί θέλουν να προχωρήσουν στην απόκτηση του Βέλγου φορ με κανονική μεταγραφή, ωστόσο όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Τιάγκο Πίντο είναι νωρίς ακόμη για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με την Τσέλσι, όπου ανήκει.

«Τον φλερτάραμε ήδη, διαφορετικά δεν θα ήταν εδώ», είπε γελώντας αθλητικός διευθυντής της Ρόμα όταν ρωτήθηκε από το Sky Sports για το αν η Ρώμα επρόκειτο να πείσει τον Βέλγο να παραμείνει. «Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για αυτό.

Αφήστε μας να απολαύσουμε τον Λουκάκου μέχρι το τέλος, προσπαθήστε να μην κάνετε όπως κάνατε με τον Πάουλο Ντιμπάλα όταν ρωτούσατε συνεχώς για τη ρήτρα αποδέσμευσης».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X