Τσέλσι: Μόνο οι τρεις «νεοφώτιστοι» χειρότερο μέσα στο 2023

Τσέλσι: Μόνο οι τρεις «νεοφώτιστοι» χειρότερο μέσα στο 2023
Photo Credits: INTIME

Τραγική είναι η φόρμα που διανύει η Τσέλσι από την αρχή της χρονιάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Τσέλσι. Παρότι οι «μπλε» κατάφεραν να πραγματοποιήσουν ένα φοβερό παιχνίδι πριν από τη διακοπή, κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, η επιστροφή στη δράση δεν τους βρήκε έτοιμους, καθώς η ομάδα του Ποτσετίνο διαλύθηκε με 4-1 από τη Νιούκαστλ, παρουσιάζοντας και πάλι τα πολλά αμυντικά προβλήματα που έχει.

Μπορεί οι Λονδρέζοι να έχουν δαπανήσει σχεδόν 1 δισ. ευρώ. Μπορεί από την ημέρα της μεταβίβασης στον Τοντ Μπόελι, το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας να έχει αλλάξει τέσσερις φορές, ωστόσο αγωνιστικά, οι «μπλε» περνάνε τη χειρότερη περίοδο του 21ου αιώνα.

Από το ξεκίνημα του 2023, έως και σήμερα, η Τσέλσι είναι μια από τις χειρότερες ομάδες της Premier League, «πατώντας» στην 17η θέση και μόλις μια θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, με βάση τον μέσο όρο συγκομιδής βαθμών μέσα στο έτος.

Η Τσέλσι έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μόλις 36 βαθμούς μέσα στο 2023, σε 36 παιχνίδια που έχει δώσει σε επίπεδο Premier League. Μονάχα οι τρεις «νεοφώτιστες», Λούτον, Σέφιλντ και Μπέρνλι, έχουν χειρότερο μέσο όρο συγκομιδής βαθμών μέσα στο έτος που ολοκληρώνεται σε τέσσερις εβδομάδες…

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X