ΑΕΚ: Κρατάει τα θετικά της Ευρώπης, συγκεντρώνεται στο νταμπλ!

ΑΕΚ: Κρατάει τα θετικά της Ευρώπης, συγκεντρώνεται στο νταμπλ!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έκανε μια τεράστια προσπάθεια στην φετινή της παρουσία στο EHF European League αλλά τώρα στρέφει την προσοχή της στο νταμπλ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ήττα από την Γκόρνικ έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες είχε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ για την πρόκριση της στην επόμενη φάση του EHF European League.

Όπως και την πρώτη φορά που είχε πάρει μέρος στην διοργάνωση έτσι και φέτος η «Ένωση» στάθηκε πολύ καλά, άφησε θετικές εντυπώσεις σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια της και έδειξε πως αξίζει να βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης. Η ΑΕΚ αντιμετώπισε στα ίσια μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες και έδειξε πως κάθε χρόνο «ψηλώνει» συνεχώς φτιάχνοντας το όνομα της στην Ευρώπη. Η «Ένωση» αποτελεί πλέον υπολογίσιμη δύναμη ακόμα και στην δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση και αν δεν είχε φέτος να αντιμετωπίσει και τα προβλήματα της έδρας αλλά και των τραυματισμών θα μπορούσε σίγουρα να είχε πετύχει περισσότερα. Όπως και να’ χει η ομάδα του Ντράγκαν Τζούκιτς έχει πλέον ένα παιχνίδι μπροστά της αδιάφορο βαθμολογικά αλλά γοήτρου απέναντι στην Κρίενς στη Λουκέρνη για να κλείσει και τυπικά την φετινή πορεία της στην διοργάνωση.

 Η προσοχή στον Πανελλήνιο

Από δω και πέρα όλοι στις τάξεις της ΑΕΚ συγκεντρώνονται αποκλειστικά στις εγχώριες διοργανώσεις με στόχο φυσικά να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.  Η ομάδα στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Πανελλήνιο για το πρωτάθλημα ενώ υπάρχει ακόμα και το εξ’ αναβολής παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.  Να θυμίσουμε πως ο αγώνας της 3ης αγωνιστικής της Handball Premier ΑΕΚ – Ολυμπιακός ΣΦΠ έχει οριστεί για το Σάββατο 16/12/2023. Οι υποχρεώσεις των δύο ομάδων τόσο στη Handball Premier, όσο και στην Ευρώπη (η ΑΕΚ αγωνίζεται Τρίτη στο European League και ο Ολυμπιακός Τετάρτη για τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος λόγω Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων), αλλά και επιπροσθέτως η διακοπή για την προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών, έχουν καταστήσει αδύνατο τον ορισμό του αγώνα σε οποιαδήποτε άλλη προηγούμενη ημερομηνία.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X