Τέλος ο δωρεάν αέρας στα βενζινάδικα στη Γερμανία

Τέλος ο δωρεάν αέρας στα βενζινάδικα στη Γερμανία
Photo Credits: INTIME

Στη Γερμανία αρχίζουν τα βενζινάδικα να χρεώνουν όσους χρησιμοποιούν την αντλία του αέρα για τα λάστιχα των αυτοκινήτων τους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αλλάζουν τα δεδομένα στα βενζινάδικα στη Γερμανία για την χρήση της αντλίας του αέρα.

Κι όμως είναι γεγονός. Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ οι ιδιοκτήτες των πρατηρίων βενζίνης έχουν αρχίσει να σκέφτονται και σε κάποιες περιπτώσεις να χρεώνουν όσους κατόχους αυτοκινήτων και μηχανών χρησιμοποιούν την αντλία αέρα για να συμπληρώσουν την πίεση του αέρα στα ελαστικά των οχημάτων τους.

Όπως αναφέρεται πρόκειται για μια εξέλιξη η οποία αποτελεί αποτέλεσμα της ενεργειακής κρίσης η οποία έχει φέρει μεγάλη μείωση στα έσοδα των πρατηρίων βενζίνης, οι οποίοι πλέον αρχίζουν να χρεώνουν τη χρήση της για την συντήρηση του εξοπλισμού τους για την πλήρωση των ελαστικών.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X