Super League 2: «Ανάσα» επιτέλους για την ΑΕΚ Β', δύσκολη νίκη (1-0) με Καμπανιακό στα Σπάτα (VIDEO)

Εικόνες από το ΑΕΚ Β' - Καμπανιακός
Photo Credits: INTIME

Ανάσανε η ΑΕΚ Β' που πήρε επιτέλους το τρίποντο επί του Καμπανιακού με 1-0 με γκολ πέναλτι του Ζίνι στο 35'

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιτέλους «ανάσα» για την ΑΕΚ Β’, η οποία χωρίς να θέλξει με την απόδοσή της επικράτησε στο Σεραφείδειο με 1-ο του Καμπανιακού με γκολ πέναλτι του Ζίνι (35′).

Μέτρια η εμφάνιση της ΑΕΚ Β’ του Νίκου Κούστα με πολλά λάθη και λίγες φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία. Η Ένωση είχε την τύχη να βρει γκολ νίκης με τον Ζίνι στο 35′, ενώ αμυντικά δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα από τον Καμπανιακό που δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο.

Το φιλμ του αγώνα

H AEK μπήκε αρκετά δυνατά και απείλησε στο 4ο λεπτό με πολύ ωραία σουτ του Ζίνι που πέρασε μόλις άουτ.

Στο 14′ ήταν η σειρά του Κοντουρουχά να απειλήσει την εστία των φιλοξενούμενων.

Ο Καμπανιακός είχε ευκαιρία στο 17’ όταν ο Τότσκα σούταρε, η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Λίγο μετά (19’) οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και με σουτ του Πόζογλου. Στο 32′ η ΑΕΚ Β’ άγγιξε το γκολ. Ο Λαμαράνα εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Ζίνι σηκώθηκε και έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κασαπίδη.

Στο 34’ η Ένωση βγήκε στην κόντρα και ο Κατσικάς ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Προσκυνητόπουλο. Ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι, ο Ζίνι έστειλε τον Κασαπίδη στην αντίθετη γωνιά και άνοιξε το σκορ. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ζίνι κράτησε εντυπωσιακά την μπάλα μέσα στην περιοχή και έστρωσε για τον Κοντορουχά ο οποίος, με όλη την εστία μπροστά του, έστειλε την μπάλα άουτ σπαταλώντας μοναδική ευκαιρία.

Πρώτη αξιόλογη φάση στο δεύτερο μέρος αυτή του 57’ όταν οι παίκτες της ΑΕΚ έφυγαν πολύ ωραία στην κόντρα όμως η εκτέλεση του Χριστόπουλου δεν ήταν καλή. Στο 61’ o Κάτσικας βγήκε μόνος του με τον Κασαπίδη αλλά δεν κατάφερε να τον πλασάρει. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι έγινε πολύ κακό χωρίς ρυθμό με το 1-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
ΑΕΚ Β:
 Γκίνης, Ραντόνια, Χρυσόπουλος, Γεμπόα, Πήλιος, Φοφανά, Λαμαράνα, Κάτσικας (78′ Κορομηλάς) Χριστόπουλος (83′ Κοσίδης) Κοντορουχάς (96′ Πανεράς) Ζίνι (46′ Ανδρικόπουλος).
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Κασαπίδης, Π. Καθάριος, Γιουκούδης, Πόζογλου, Μπούσης, Ν. Καθάριος (77′ Μανιός) Έππας (77′ Ταϊρης) Γαρύφαλος (86′ Παπακωνσταντίνου) Παπαστεριανός, Φροσύνης (29′ Προσκυνητόπουλος) Τότσκα (46′ Σαρβανίδης)

Διαιτητής: Μπαλαχούτης (Πειραιά)
Βοηθοί: Μαυροκορδόπουλος (Αργολίδας), Κακαφώνης (Αχαΐας)
Κίτρινες: Φοφανά, Θεοχάρης – Φροσύνης, Γαρύφαλλος, Πόζογλου

Δείτε το βίντεο του ματς:

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X