Παίρνει τον ΠΑΟΚ ο Αριστοτελης Μυστακίδης - Θέμα χρόνου οι ανακοινώσεις

Παίρνει τον ΠΑΟΚ ο Αριστοτελης Μυστακίδης - Θέμα χρόνου οι ανακοινώσεις
Photo Credits: INTIME

Αλλάζουν όλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την είσοδο του Ελληνα μεγιστάνα Αριστοτέλη Μυστακίδη στον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αλλάζουν όλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την είσοδο του Ελληνα μεγιστάνα Αριστοτέλη Μυστακίδη. Τα τυπικά μένουν για να ολοκληρωθεί η αγορά του ΠΑΟΚ από τον πιο πλούσιο Έλληνα καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ.

Ναι είναι γεγονός ότι τα τυπικά μένουν για να πέσουν οι υπογραφές της οριστικής μεταβίβασης του ΠΑΟΚ . Οι αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι έφτασε η ώρα που θα αλλάξει τα δεδομένα όχι μόνο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι πρώτες επαφές ανάμεσα στον Τελη Μυστακίδη και τον Ιβάν Σαββίδη εγιναν πριν καιρό , περισσότερο από ένα έτος. Η πλευρά του θεσσαλονικιού μεγιστάνα ήταν επιφυλακτική έως αρνητική στην πρώιμη εκείνη περίοδο. Ο Μυστακίδης δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ αλλά οι δραστηριότητες του που επεκτείνονται σε όλη την υφήλιο ήταν εκείνες που τον έκαναν διστακτικό στην ενεργή εμπλοκή του στην ομάδα.

Ο Ελληνας δισεκατομμυριούχος έχει αναπτύξει τεράστια επιχειρηματική δραστηριότητα και στην Ελλάδα. Στους τομείς ενέργειας, ακινήτων, ναυτιλίας και τραπεζών. Η προσωπική του περιουσία σύμφωνα με τον Φορμπς τον κατατάσσει στην τριάδα των πιο πλούσιων Ελλήνων αλλά είναι γεγονός ότι στο σύνολο είναι πρώτος καθώς αυτοί που ξέρουν υποστηρίζουν ότι αυτή τη στιγμή έχει πάνω από 5 δισεκατομμύρια ευρώ προσωπική περιουσία.

Ο Ιβάν Σαββίδης σύμφωνα με αποκλειστικες πληροφοριες του Athenea.gr συζήτησε όπως προαναφέραμε την τελευταία διετία αρκετές φορές με την πλευρά του έλληνα μεγιστάνα για την μεταβίβαση των μετοχών της ομάδας. Στις πρώτες επαφές ο θεσσαλονικιός Τέλης Μυστακίδης ήταν αρνητικός αλλά η αγάπη για την πόλη του και την ομάδα ήταν τέτοια που τον οδήγησαν στο να δει θετικά την ενεργή εμπλοκή του σε έναν από τους μεγαλύτερους και ιστορικοτερους Συλλόγους της χώρας. Έτσι η διαπραγμάτευση με τον Ιβάν Σαββίδη πηρε άλλη μορφή και κλείνει με μια ιστορική συμφωνία για τον ΠΑΟΚ.

Ο κ.Μυστακίδης αποτελεί αυτή τη στιγμή ενα σπουδαίο κεφάλαιο για την ελληνική οικονομία. Και αυτό διότι παρ οτι η δραστηριότητα του στον διεθνή χώρο ήταν εκείνη που του έδωσε τα δισεκατομμύρια ηρθε στην Ελλάδα και επενδύει σε πολλούς τομείς αθόρυβα και πάντα με γνώμονα την αγαπη του για την χώρα. Βρίσκεται άλλωστε σχεδόν συνεχώς εδώ, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Είναι δε περιζήτητος από επιχειρηματικούς και πολιτικούς κύκλους που επιθυμούν να έχουν επαφή μαζί του. Ο ίδιος διατηρεί χαμηλούς τόνους, δεν εμφανίζεται και παράλληλα αποφεύγει την δημοσιότητα, Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν κυκλοφορούν φωτογραφίες του και η προσωπική του ζωή είναι περιχαρακωμένη. Οι δε συνεντεύξεις του όλα αυτά τα χρόνια δεν υπερβαίνουν τα δάχτυλα ενός χεριού.

Σύμφωνα τώρα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που μας έρχονται οι δύο πλευρές , Αριστοτελης Μυστακίδης και Ιβάν Σαββίδης βρίσκονται λίγο πριν τις τελικές υπογραφές για την μεταβίβαση των μετοχών του ΠΑΟΚ. Τίποτε δεν δείχνει ότι μπορεί να χαλάσει την συμφωνία Απλά οι δύο πλευρές περισσότερο προβληματιζονται για το χρονικό διάστημα που θα κάνουν τις ανακοινώσεις. Είναι γεγονός ότι και ο Ιβάν Σαββίδης μόνο σε ένα πρόσωπο της εμβέλειας και των δυνατοτήτων του Μυστακίδη θα έκανε πίσω και θα παραχωρούσε την ιδιοκτησία του ΠΑΟΚ, αυτό τουλάχιστον ειχε εκμυστηρευθεί σε συνεργάτες του εδώ και δυο Χρονια.

Αναμφίβολα η εμπλοκή του Ελληνα μεγιστάνα στην ομάδα του ΠΑΟΚ θα αλλάξει και τα δεδομένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ που ούτως ή άλλως πρωταγωνιστεί θα έχει την δυνατότητα να ανταγωνιστεί σε πολύ υψηλό επίπεδο τις υπολοιπες ομάδες όχι μονο στον εσωτερικό χώρο αλλά στην Ευρώπη. Η ευόδωση άλλωστε της μεταβίβασης των μετοχών αναμένεται να ξεσηκώσει τους οπαδούς της ομάδας οι οποίοι είναι βέβαιο ότι θα υποδεχθούν θριαμβευτικά τον Τέλη Μυστακίδη στην Θεσσαλονίκη.

Ο Αριστοτέλης Μυστακίδης (24 Απριλίου 1962, Ρώμη) είναι δισεκατομμυριούχος ξεκίνησε ουσιαστικά την μεγάλη του πορεία το 1993 απο την Marc Rich & Co λίγο πριν την εξαγορά της και τη μετονομασία της σε Glencore. Έχει Ελληνική και Βρετανική ιθαγένεια. Η περιουσία του ανέρχεται στα 3,2 δισεκατομμύρια δολάρια και θεωρείται ένας από τους πλουσιότερους Έλληνες. Κατάγεται από την Θεσσαλονίκη, σπούδασε στη Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου και η αγάπη του για την ιδιαίτερη πατρίδα του τον έχει οδηγήσει σε μεγάλες επενδύσεις στην πόλη της Θεσσαλονίκης και φυσικά στην κορυφαία που είναι η απόκτηση του ΠΑΟΚ.

Πλέον ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί με μία πανίσχυρη ηγεσια Και μπορεί να ονειρεύεται μεγάλες στιγμές. Είναι δε βέβαιο ότι σε έμψυχο δυναμικό αλλά και εγκαταστάσεις θα είναι πρωταγωνιστής. Μένει να δούμε πως θα υποδεχθούν τον Ελληνα μεγιστάνα οι ιδιοκτήτες των υπολοίπων ελληνικών ομάδων καθώς ξέρουν και κατανοούν ότι τίποτε δεν θα είναι πια δεδομένο.

Πηγή: athenea.gr

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X