ΑΕΚ: Οι 81 πιθανοί συνδυασμοί μέχρι το τέλος και σε πόσους συνεχίζει στην Ευρώπη

ΑΕΚ: Οι 81 πιθανοί συνδυασμοί μέχρι το τέλος και σε πόσους συνεχίζει στην Ευρώπη
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για τα δύο τελευταία παιχνίδια της στο Europa League με 81 πιθανούς συνδυασμούς αποτελεσμάτων να κρίνουν το μέλλον της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Μπράιτον και αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Άγιαξ στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του 2ου ομίλου του Europa League. Η Ένωση προέρχεται από δύο ήττες κόντρα στη Μαρσέιγ, όμως το καλό ξεκίνημα στον όμιλο την αφήνει σε κατάσταση που μπορεί να τη φέρει από την κορυφή μέχρι την ουρά της βαθμολογίας.

Αν καταφέρει να πάρει δύο νίκες, τότε συνεχίζει στο Europa League, ενώ και οι τέσσερις βαθμοί στα δύο τελευταία παιχνίδια συνιστούν ευνοϊκή συγκομιδή. Τα προβλήματα αρχίζουν σε περίπτωση έστω και μιας ήττας από τον Άγιαξ, αφού τότε μπαίνει στο “κόλπο” και το ενδεχόμενο του αποκλεισμού.

Από τους 81 πιθανούς συνδυασμούς αποτελεσμάτων στα τεελυταία τέσσερα παιχνίδια, η ΑΕΚ μπορεί να τερματίσει πρώτη αν η Μαρσέιγ δεν κάνει νίκη στα δικά της δύο παιχνίδια και φυσικά οι “κιτρινόμαυροι” πάρουν τα δύο δικά τους.

Αν υποτάξουν την Μπράιτον και πάρουν βαθμό από τον Άγιαξ, τότε εξασφαλίζουν στις περισσότερες περιπτώσεις παρουσία στα playoffs για τη φάση των 16 της διοργάνωση.

Αθροιστικά, τα σενάρια που στέλνουν την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα στα playoffs για τη φάση των 16 του Europa Conference League είναι τα περισσότερα.

Διαβάστε περισσότερα στο sport24.gr

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X