ΑΕΚ Β' - Καμπανιακός 1-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

ΑΕΚ Β' - Καμπανιακός 1-0 (ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα της ΑΕΚ Β' με τον Καμπανιακό από το «Σεραφείδειο»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Β’ υποδέχεται στο «Σεραφείδειο» στα Σπάτα σε εξ αναβολής αγώνα της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League 2 τον Καμπανιακό.

Η ΑΕΚ Β’ προέρχεται από την ήττα με 1-0 από τον Ηρακλή στο γήπεδο της Χαλάστρας. Εντυπωσιακή η επέμβαση του Θεοχάρη στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, στο 14′ πάλι ο ίδιος απέκρουσε με υπερένταση και κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν.

Τελικά λύγισε τρία λεπτά μετά και έμεινε πίσω στο σκορ. Στο 22′ είχε την πρώτη και μοναδική της ευκαιρία με σουτ του Κοντορουχά που μπλόκαρε ο αντίπαλος γκολκίπερ. Κάκιστο το θέαμα στην επανάληψη, η ίδια αδυνατούσε να φτάσει στα αντίπαλα καρέ και μοιραία δεν απέφυγε την ήττα, η οποία είναι η τέταρτη στα τελευταία πέντε ματς.

LIVE το ΑΕΚ Β’-Καμπανιακός

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα της ΑΕΚ Β’ με τον Καμπανιακό:

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X