Έτοιμη για νίκη, πρόκριση και ταμείο στο κάστρο της η ΑΕΚάρα!

Έτοιμη για νίκη, πρόκριση και ταμείο στο κάστρο της η ΑΕΚάρα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Τελικός» για την ΑΕΚ στο κάστρο της Νέας Φιλαδέλφειας. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα υποδέχεται την Μπράιτον (19:45) και είναι έτοιμη να… σκοτώσει ξανά την πολυδιαφημισμένη ομάδα της Premier League για να μπει με φόρα στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.

Οι δύο άδικες ήττες από τη Μαρσέιγ «πλήγωσαν» το ηθικό της ΑΕΚ, όμως όλοι ξέρουμε πλέον πως οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα αντιδρούν εξαιρετικά στις δύσκολες στιγμές. Οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν πριν λίγες εβδομάδες στην Αγγλία πως δεν φοβούνται την ποιότητα και το αγωνιστικό στυλ της Μπράιτον, με το εντυπωσιακό 3-2 να είναι ξανά οδηγός για τον «Δικέφαλο», που θα έχει στο πλευρό του και τους φιλάθλους του. Η σημαντική νίκη για την ΑΕΚ συνοδεύεται με απόδοση 3.50.

Το πλάνο της «Ένωσης» θα έχει ξεκάθαρη στόχευση: Η Μπράιτον διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες μεσοεπιθετικά, όμως είναι αρκετά αφελής στην άμυνα και τα ποιοτικά «όπλα» του Αλμέιδα, όπως οι Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Αραούχο, Τσούμπερ, Πόνσε, Ελίασον, Άμραμπατ, μπορούν να διαμορφώσουν τη ροή και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Με καθαρό μυαλό και τύχη, η ΑΕΚ μπορεί να πετύχει παραπάνω από ένα γκολ στο ματς. To Over 1,5 Goal της Ένωσης βρίσκεται σε απόδοση 2.55.

Ένας από τους παίκτες που πρέπει να βγουν μπροστά σε ένα τόσο κρίσιμο ματς είναι ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός θα πάρει αρκετές μπάλες, θα πιέσει ψηλά και είναι δεδομένο πως θα δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη άμυνα. Ο «Γκάτσι» συνηθίζει να σουτάρει και το ενδεχόμενο για 1+ τελική από τον ποιοτικό χαφ συναντάται σε απόδοση 2.25.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του μεγάλου αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X