Η ΑΕΚάρα έτοιμη να τους... τρελάνει όλους όπως στο Μπράιτον! (19:45, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚάρα έτοιμη να τους... τρελάνει όλους όπως στο Μπράιτον! (19:45, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται στην Νέα Φιλαδέλφεια την Μπράιτον και θέλει να το κάνει ξανά όπως στο Μπράιτον για να μπει δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚάρα υποδέχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια την Μπράιτον (19:45, Cosmote Sport 3HD, LIVE μετάδοση enwsi.gr) και θέλει να επαναλάβει τον θρίαμβο που πέτυχε στις 22 Σεπτεμβρίου, όπου κόντρα σε όλους και σε όλα είχε επικρατήσει με 2-3 μέσα στην Αγγλία για να κάνει μεγάλο… μπάσιμο πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.

Κόντρα στις… Κασσάνδρες της ημέρας της κλήρωσης η ΑΕΚ σε έναν όμιλο Champions League παρουσία επίσης των Άγιαξ και Μαρσέιγ είναι μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας βρίσκονται στην τρίτη θέση του 2ου ομίλου με τέσσερις βαθμούς και στο +2 από τον τελευταίο, Άγιαξ, ενώ μπροστά τους με επτά πόντους είναι η Μπράιτον και στην κορυφή με οκτώ βαθμούς η Μαρσέιγ.

Έτσι η ΑΕΚ με νίκη κόντρα στους «γλάρους» και με ισοπαλία ή ήττα του Αίαντα απέναντι στους Γάλλους η ΑΕΚ θα έχει κατακτήσει σίγουρα την τρίτη θέση και στην τελευταία αγωνιστική θα παλέψει για την πρώτη δυάδα. Σε αντίθετη περίπτωση με ισοπαλία ή ήττα από τους Άγγλους το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα δεν «χάνεται», καθώς η τρίτη θέση θα παιχτεί στην τελευταία αγωνιστική με τον Άγιαξ.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Κλειστά χαρτιά κράτησε ενόψει του αποψινού ματς με την Μπράιτον ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, με τον Αργεντινό τεχνικό να μην ανακοινώνει αποστολή.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Αλμέιδα θα έχει απουσίες. Γιόνσον και Γκαρσία είναι εκτός, ενώ θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή να δούμε αν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα, καθώς όπως προαναφέραμε δεν ανακοινώθηκε χθες αποστολή. Τις τελευταίες ημέρες ο Σέρχιο Αραούχο μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα, υπολογίζεται κανονικά και το μοναδικό ερωτηματικό είναι αν επιλεχθεί στο βασικό σχήμα. Ταυτόχρονα, ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς επιστρέφει από την ποινή που είχε από το ματς με τη Μαρσέιγ στη Γαλλία, ενώ εκτός είναι οι Κάλενς, Φαν Βέερτ, Πήλιος, Ραντόνια, Ζίνι, Χρυσόπουλος, Γεμπόα, Λαμαράνα, Πάολο Φερνάντες που δεν βρίσκονται στην ευρωπαϊκή λίστα.

Σε ό,τι αφορά τα πλάνα της ενδεκάδας, ο Αλμέιδα προσανατολίζεται στον Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα αναμένεται να είναι οι Ρότα, Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί. Στο κέντρο σε ρόλο «εξαριού» αναμένεται να βρίσκεται ο Σιμάνσκι. «Οκτάρι» θα είναι ο Πινέδα με τους Άμραμπατ (ή Ελίασον) και Γκατσίνοβιτς να παίζουν στις πτέρυγες. Στην επίθεση Τσούμπερ, Μάνταλος, Πόνσε διεκδικούν τις τρεις θέσεις.

Ο Αραούχο δεν είναι ακόμη έτοιμος για βασικός και αναμενέται να βρίσκεται στον πάγκο για να χρησιμοποιηθεί στην εξέλιξη του ματς.

Το πλάνο της Μπράιτον

Στην αντίπερα όχθη, η Μπράιτον «τρέχει» ένα σερί εννέα αναμετρήσεων με μόλις μια ήττα και αυτή στο «Έτιχαντ» κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, το οποίο την έχει τοποθετήσει στην 8η θέση με 22 βαθμούς και στο -6 από την πρώτη τετράδα. Προέρχεται από εκτός έδρας σημαντική νίκη με 3-2 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ και ταξίδεψε στην Αθήνα με πολύ καλή ψυχολογία, ωστόσο, ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Οι Αγγλοι για απόψε δεν υπολογίζουν στους τραυματίες Φάτι και Λάμπτεϊ, που έμειναν νοκ άουτ στο ματς με τη Νότιγχαμ, ενώ τιμωρημένος είναι ο αμυντικός Χέκε. Επίσης, παραμένουν εδώ και καιρό εκτός οι Ενσισό, Εστουπινιάν, Μαρς, Μίλνερ, Γουέμπστερ και Γουέλμπεκ.

Οι διαιτητές του ΑΕΚ – Μπράιτον

  • Διαιτητής: Σάντρο Σέρερ (Ελβετία)
  • Βοηθοί: Μπεκίμ Τσογκάι (Ελβετία), Γιόνας Έρνι (Ελβετία)
  • 4ος: Γιοχάνες φον Μάνταχ (Ελβετία)
  • VAR: Λούκας Φέντριχ (Ελβετία)
  • AVAR: Λιονέλ Τσούντι (Ελβετία)

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X