Τι έκανε η ΑΕΚ στον α' γύρο κόντρα στην Μπράιτον (VIDEO)

Τι έκανε η ΑΕΚ στον α' γύρο κόντρα στην Μπράιτον (VIDEO)

Κόντρα σε όλους και σε όλα η ΑΕΚάρα έκανε στις 22 Σεπτεμβρίου σπουδαίο μέσα στο Μπράιτον (2-3) και άφησε άφωνη όλη την Ευρώπη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες της η εκπληκτική ΑΕΚ νίκησε 3-2 τη σούπερ φορμαρισμένη Μπράιτον χάρη σε γκολ των Σιντιμπέ, Γκατσίνοβιτς, Πόνσε, άφησε άφωνη όλη την Ευρώπη.

Μυθική, τρομερή, αδιανότητη ΑΕΚάρα μέσα στο Μπράιτον! Η ΑΕΚ πήρε ένα φοβερό διπλό (2-3) με τσαμπουκά και αποφασιστικότητα ταπεινώνοντας μια εξαιρετική ομάδα της Premier League μέσα στο σπίτι της και ξεκίνησε νικηφόρα στις 22 Σεπτεμβρίου το ταξίδι της στους ομίλους του Europa League!

Η ΑΕΚ χτύπησε από τις στατικές φάσεις, παίρνοντας δύο φορές το προβάδισμα με Σιντιμπέ και Γκατσίνοβιτς, αλλά ήταν άτυχη δεχόμενη δύο φορές την ισοφάριση με πέναλτι του Ζοάο Πέδρο. Ωστόσο, η Ένωση που κοιτούσε στα μάτια την Μπράιτον με τον Πόνσε κούρσεψε τη Νότια Ακτή της Αγγλίας και άφησε άφωνη την Ευρώπη με ένα φανταστικό αποτέλεσμα λαμβάνοντας υπόψιν και τα τρομερά προβλήματα που αντιμετώπιζε με τις απουσίες στην άμυνα!

Δείτε το βίντεο:

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X