Πολύ κακό για το τίποτα: Τα κλεμμένα μάρμαρα του Παρθενώνα θα μείνουν για πάντα κλεμμένα

Πολύ κακό για το τίποτα: Τα κλεμμένα μάρμαρα του Παρθενώνα θα μείνουν για πάντα κλεμμένα

Δεν υπάρχει σε κανένα διπλωματικό κάδρο το ζήτημα που πρώτη είχε θέσει η Μελίνα Μερκούρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Μικροπρεπή» και «στενόμυαλη». Έτσι περιέγραψαν οι Εργατικοί την απόφαση του Βρετανού πρωθυπουργού Ρίσι Σούνακ να ακυρώσει στο παρά ένα την προγραμματισμένη συνάντηση με τον Έλληνα ομόλογό του. Βρετανοί πολιτικοί αναλυτές και αρθρογράφοι συντάχθηκαν στο ίδιο μήκος κύματος, κάνοντας λόγο για «unfair» και «απρέπεια».

Ενδεικτικά οι Financial Times χρησιμοποίησαν τον όρο «διπλωματικό ατόπημα» και κάλεσαν τον πρωθυπουργό να επιδείξει πιο… ενήλικη στάση στο μέλλον. Πράγματι, ο Σούνακ αντέδρασε σαν το παιδάκι που κάνει μούτρα όταν του στερείς κάτι. Όλα αυτά ισχύουν και σωστά τα αναδημοσιεύει ο ελληνικός Τύπος. Παράλληλα συνέβη κάτι σχεδόν… ιστορικό σε ότι αφορά τον απόηχο που είχε ένα (οποιοδήποτε) γεγονός στο σύνολο των πολιτικών κομμάτων. Δεν μπορώ να θυμηθώ πότε ήταν η τελευταία φορά που η αντιπολίτευση έβαλε πλάτη στην κυβέρνηση, τουλάχιστον σε επίπεδο αρχηγών. Στέφανος Κασσελάκης και Νίκος Ανδρουλάκης χάραξαν γραμμή σύμπλευσης, επικρίνοντας τους χειρισμούς του Βρετανού πρωθυπουργού.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X