Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Άλβες υπέγραψε για 2,5 χρόνια σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Άλβες υπέγραψε για 2,5 χρόνια σύμφωνα με τους Πορτογάλους
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα ο Πέδρο Άλβες υπέγραψε στον Ολυμπιακό και αναλαμβάνει πόστο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Εστορίλ, Πέδρο Άλβες, υπέγραψε στον Ολυμπιακό για 2,5 χρόνια και αναλαμβάνει πόστο στην ομάδα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι συμπατριώτες του ο Άλβες έχει υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό. Αυτό μεταδίδει ο δημοσιογράφος Μπρούνο Αντράντε, ο οποίος σημειώνει ότι οι δυο πλευρές συμφώνησαν για συνεργασία δυόμισι ετών και η θέση που αναλαμβάνει ο Άλβες είναι αυτή του αθλητικού διευθυντή.

Ο Άλβες άρχισε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής αγωνιζόμενος σε διάφορες μικρές ομάδες και φτάνοντας μέχρι και στην Κύπρο και τον Άρη Λεμεσού, όπου έμεινε για έναν χρόνο. Στα 32 του σταμάτησε το ποδόσφαιρο.

Άρχισε την πορεία του ως στέλεχος και ως αθλητικός διευθυντής στην Εστορίλ. Έπιασε δουλειά το καλοκαίρι του 2018 στην πορτογαλική ομάδα, όταν εκείνη βρισκόταν ακόμα στη Β’ κατηγορία. Έμεινε εκεί συνολικά για μία πενταετία. Η συνεργασία τους ολοκληρώθηκε το περασμένο καλοκαίρι.

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X