ΑΕΚ - Μπράιτον: Οι στατικές φάσεις και οι διαφορές στα πρόσωπα σε σχέση με πρώτο ματς

ΑΕΚ - Μπράιτον: Οι στατικές φάσεις και οι διαφορές στα πρόσωπα σε σχέση με πρώτο ματς
Photo Credits: INTIME

Το «όπλο» των στατικών φάσεων που είχε λειτουργήσει άψογα για την ΑΕΚ στο ματς με την Μπράιτον στην Αγγλία και οι διαφορές στα πρόσωπα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το «όπλο» των στατικών φάσεων που είχε λειτουργήσει άψογα για την ΑΕΚ στο ματς με την Μπράιτον στην Αγγλία και οι διαφορές που αναμένεται να έχει αύριο σε πρόσωπα και στις τρεις γραμμές σε σύγκριση με το πρώτο παιχνίδι.

Το επικό διπλό που είχε κάνει η ΑΕΚ στην πρεμιέρα του ομίλου στο Europa League στην Αγγλία είναι εκείνο που κρατάει την Ένωση μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης από τον όμιλο, με τους κιτρινόμαυρους να έχουν φυσικά αυτή τη στιγμή το πάνω χέρι για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Conference League. Το αυριανό παιχνίδι με την Μπράιτον στην OPAP Arena αυτή τη φορά θα παίξει σημαντικό ρόλο για την ευρωπαϊκή συνέχεια της ΑΕΚ (σε συνδυασμό ίσως και με το αποτέλεσμα στο Μαρσέιγ – Άγιαξ), με τον Ματίας Αλμέιδα και τους παίκτες του να ετοιμάζονται να τα δώσουν όλα μέχρι και την τελευταία αγωνιστική στο Άμστερνταμ.

Εκείνο το βράδυ του Σεπτέμβρη στη Νότια Ακτή της Αγγλίας η ΑΕΚ είχε εκμεταλλευτεί τις στατικές φάσεις για να «πληγώσει» τους «Γλάρους». Τόσο το πρώτο γκολ του Σιντιμπέ με κεφαλιά, όσο και το δεύτερο του Γκατσίνοβιτς με προβολή είχαν έρθει από εκτελέσεις κόρνερ και φάουλ από τον Χατζισαφί, για να έρθει στη συνέχεια μια αντεπίθεση στο δεύτερο μέρος και ο Πόνσε να κλειδώσει το μεγάλο διπλό. Οι στατικές μπάλες είναι ένας τρόπος καλά δουλεμένος στις προπονήσεις από τον «Πελάδο» και τους παίκτες του που αποδεδειγμένα έχει φέρει αποτελέσματα μέσα στα παιχνίδια τη φετινή σεζόν.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X