Τι έγινε ρε παιδιά; - Ο ΠΑΣ Γιάννινα δήλωσε να εκτίσουν κάρτες κόντρα στον Παναθηναϊκό τα βασικά του στόπερ, Εραμούσπε και Παντελάκης!

Τι έγινε ρε παιδιά; - Ο ΠΑΣ Γιάννινα δήλωσε να εκτίσουν κάρτες κόντρα στον Παναθηναϊκό τα βασικά του στόπερ, Εραμούσπε και Παντελάκης!
Photo Credits: INTIME

Εραμούσπε και Παντελάκης θα εκτίσουν τις ποινές τους για κάρτες με τον Παναθηναϊκό γιατί το παιχνίδι είναι «δύσκολο» για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα παραταχθεί δίχως τα βασικά του στόπερ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό κάνοντας ουσιαστικά «δώρο» την νίκη στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Νώντας Παντελάκης έφτασε τις τρεις κάρτες και ο Ροντρίγκο Εραμούσπε συμπλήρωσε έξι, αλλά και οι δύο, βάσει του νέου κανονισμού, θα εκτίσουν από μια αγωνιστική.

Στο στρατόπεδο των Ηπειρωτών δικαιολογούν την απουσία τους στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό αφού θεωρούν  ότι  είναι δύσκολο το παιχνίδι στη Λεωφόρο, «χαρίζοντας» έτσι τρεις βαθμούς στο τριφύλλι καθώς θεωρούν σημαντικότερα τα παιχνίδια με Ατρόμητο, Κηφισιά και Παναιτωλικό, όπου η ανάγκη για βαθμούς είναι μεγάλη.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X