Η γκάφα του αιώνα στο Μπάρνσλεϊ-Γουίκομ

Η γκάφα του αιώνα στο Μπάρνσλεϊ-Γουίκομ
Photo Credits: INTIME

Η Μπάρνσλεϊ κέρδισε τη Γουίκομ με 1-0, με γκολ στο 91' μετά από αδιανόητη γκάφα του τερματοφύλακα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρά τη μεγάλη εκδρομή των οπαδών της Γουίκομ που έκαναν εξάωρο ταξίδι για την έδρα της Μπάρνσλεϊ στο νότιο Γιορκσάιρ, η Γουίκομ δεν τους έδωσε χαρά αφού σε μια στιγμή τρέλας ο τερματοφύλακάς της έδωσε στην Μπάρνσλει το τρίποντο.

Ο 26χρονος επιθετικός, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει την τύχη του, έστειλε φυσικά την μπάλα στα δίχτυα από κοντά και έδωσε στην ομάδα του Νιλ Κόλινς τους τρεις βαθμούς. Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, ο Στρίγιεκ έπεσε στο έδαφος μετά το ελαφρύ σπρώξιμο του Κόσγκροουβ, προφανώς περιμένοντας ότι ο διαιτητής θα έδινε φάουλ. Όμως ο ρέφερι δεν καταλόγησε κάποια παράβα και καθώς η μπάλα έφυγε από τα χέρια του έδωσε την ευκαιρία στον αντίπαλο να πετύχει το πιο εύκολο γκολ στην καριελρα του.

Δείτε το βίντεο από τη γκάφα:

 

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X