Η προοπτική και ο διασυρμός
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για το ματς με τη Μπράιτον, σχολιάζει τον ορισμό της Τσαρούχα από τον Λιόλιο στο ματς του Προμηθέα και έχει υστερόγραφα…

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το πολύ καθοριστικό παιχνίδι με τη Μπράιτον και σε ένα ακόμα παιχνίδι θα πάει με αρκετά προβλήματα. Γκαρσία και Γιόνσον, όλα συνηγορούν ότι δε θα είναι στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα, ενώ ο Κάλενς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Δεν είναι λίγο να έχεις αυτές τις απουσίες, αλλά η ΑΕΚ έχει «ζήσει» και πιο δύσκολα. Στα θατικά ότι υπολογίζεται κανονικά ο Αραούχο και θα υπάρχει μία ακόμα λύση για το δίδυμο της επίθεσης.

Η αγγλική ομάδα είναι στην 8η θέση της Πρέμιερ Λιγκ, έρχεται σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το Νησί και αυτή με προβλήματα, αλλά είναι μία ομάδα με πολύ μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ της, πολύ πιο «ακριβή» ομάδα, παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και προέρχεται από δύο νίκες επί του Άγιαξ, έχει μόλις μία ήττα στα τελευταία της εννιά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Europa League (και αυτή από τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ») και πριν από τέσσερις μέρες έκανε διπλό μέσα στο Νότιγχαμ, αν και σύμφωνα με το Mega «ζορίστηκε πολύ στο Νότιγχαμ από τη Φόρεστ».

Η ΑΕΚ ξέρει ότι για να προκριθεί στην επόμενη φάση, είτε αυτή είναι του Europa League, είτε του Conference θα πρέπει να κάνει τουλάχιστον μία επιπλέον υπέρβαση. Θα αντιμετωπίσει τους «γλάρους» όντας στο +2 από τον Άγιαξ που θα δοκιμαστεί στο «Βελοντρόμ» ξέροντας το αποτέλεσμα της ΑΕΚ με τη Μπράιτον. Το ιδανικό σενάριο για τον Δικέφαλο θα ήταν να κερδίσει και να ηττηθεί η ολλανδική ομάδα από τη Μαρσέιγ. Ακόμα όμως και αν έρθουν όλα ανάποδα (χτυπάω ξύλο), θα υπάρχει ακόμα μία ευκαιρία.

Η προοπτική και ο διασυρμός

Το καλό είναι ότι η ΑΕΚ σε όλα τα παιχνίδια της φέτος έχει παρουσιαστεί σοβαρή και ανταγωνιστική. Σε κάποια της κόστισαν μόνο οι λεπτομέρειες. Για να… αυτόδιορθωθώ σε όλα εκτός από ένα. Στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ. Σε όλα τα άλλα ακόμα και σε αυτά που πλήρωσε την αναποτελεσματικότητά της, ήταν ΑΕΚ.

Δε θα είναι εύκολη υπόθεση το παιχνίδι της Πέμπτης και αυτοί που υποστηρίζουν ότι η Μπράιτον δεν έχει ευρωπαϊκή εμπειρία είναι απλά άμπαλοι. Όταν παίζεις κάθε εβδομάδα με ομάδες όπως η Άρσεναλ, η Σίτι, η Λίβερπουλ, η Γιουνάιτεντ, η Τότεναμ, η Νιουκάστλ, η Τσέλσι, όταν έχεις κερδίσει δύο φορές τον Άγιαξ, όταν κάνεις επί της ουσίας πρωταθλητισμό δεύτερης ταχύτητας στην Πρέμιερ Λιγκ, παιχνίδια αυτού του τύπου, μπορείς να τα διαχειριστείς.

Το ζητούμενο σε αυτή την περίπτωση είναι η ΑΕΚ. Να μην κάνει επιπολαιότητες, να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη, να μην βιαστεί, να έχει πραγματική στήριξη από τον κόσμο που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να δώσει κανένα δικαίωμα, γιατί υπάρχει και η τιμωρία και να μην αγχωθεί από το ρολόι. Γκολ μπορεί να μπει και στο 1’ και στο 15’ και στο 45’ και στις καθυστερήσεις…

Ο Λιόλιος ξεφτιλίζει το μπάσκετ

Τον Βαγγέλη Λιόλιο δεν τον γνωρίζω. Από όλα όσα μαθαίνω δεν μπορώ να πω ότι τον έχω και σε καμία εκτίμηση. Όλοι επίσης έχουν πλέον αντιληφθεί αυτή την απίστευτη ομερτά στο μπάσκετ, την οποία έχει κάνει ακόμα χειρότερη ο συγκεκριμένος, ο οποίος έχει «φυτέψει» πολλούς στο eokradio και όχι μόνο.

Επικοινωνιακά έτσι γίνεται η δουλειά. Προσφέρουμε εργασία, ή ταξιδάκια, οπότε κόβεται μαχαίρι και η κριτική. Γνωστές τακτικές και πρακτικές που έχουν εφαρμόσει εδώ και πολλά χρόνια άλλοι παράγοντες σε γνωστά λιμάνια της Ελλάδος.

Η προοπτική και ο διασυρμός

Το βράδυ του Σαββάτου ήμουν στα Λιόσια για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Τόσο πριν, όσο και μετά το ματς, βασικό θέμα συζήτησης ήταν το ποιος θα μας σφυρίξει με τον Προμηθέα. Όλοι μου έλεγαν «θα είναι η Τσαρούχα»! Αυτό που τους απαντούσα ήταν: «Δε γίνεται να ξεφτιλιστούν τόσο πολύ. Δε γίνεται να μην κρατήσουν ούτε τα προσχήματα σε αυτό το ματς». Όλοι μου έλεγαν: «Δεν θα τα κρατήσουν, κάτσε και θα δεις…».

Το μεσημέρι της Τρίτης έμαθα λοιπόν ότι η Τσαρούχα, μαζί με τον Παπαπέτρου και τον Κατραχούρα, θα είναι η διαιτητική τριάδα στο ματς στην Πάτρα! Το έγραψα με πολύ ειρωνικό τρόπο στο προφίλ μου στο facebook και σχεδόν δυόμισι ώρες αργότερα ήρθαν οι επίσημες ανακοινώσεις, όπου επιβεβαιώθηκε απόλυτα η τριάδα!

Η ΕΟΚ οφείλει να είναι υπεράνω υποψίας. Όπως η… γυναίκα του Καίσαρα. Δυστυχώς ο Λιόλιος και οι «παρέες» του, δε θέλω να πιστέψω ότι υπάρχουν άλλα… συμφέροντα, όχι μόνο δεν είναι υπεράνω υποψίας, αλλά δίνουν συνεχώς αφορμές για το πόσο λατρεύουν την «απιστία»!

Η προοπτική και ο διασυρμός

Και κάτι τελευταίο για την ίδια την Τσαρούχα. Ως διαιτητής πρέπει, έχει ιερή υποχρέωση, να σφυρίζει 50-50. Με αυτά που έκανε στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ θα έπρεπε να ντρέπεται! Θα έπρεπε να βγει δημόσια και να ζητήσει συγγνώμη από την ΑΕΚ, ή να ζητήσει να μην σφυρίξει για καιρό παιχνίδι της. Δεν το έκανε. Ας φροντίσει λοιπόν να μην εκτεθεί ακόμα περισσότερο.

ΥΓ: Η ΑΕΚ στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ, πήρε εφτά βραβεία. Είχε πέντε παίκτες στην καλύτερη ενδεκάδα, είχε τον καλύτερο ξένο ποδοσφαιριστή και τον καλύτερο προπονητή. Αυτά τα βραβεία δόθηκαν μέσα από τις ψήφους των αντιπάλων, όχι από τη γνώμη του (κάθε) Βούλγαρη. Για… μένα που λέει και μία ψυχή, θα μπορούσαν να είναι περισσότερα, αλλά δεν έχει καμία σημασία. Αυτό που πραγματικά είναι το πιο σημαντικό, είναι ότι όλες αυτές οι μπούρδες για τα δοκάρια, τις μεζούρες και την απανθρωπιά των αμέτρητων κρουσμάτων covid μέσα σε ένα… 24ωρο, έγιναν ανέκδοτο!

ΥΓ 2: Αυτόν τον Αλέξανδρο Μέγα που δεν έδωσε το πέναλτι μαρς υπέρ της ΑΕΚ και έδωσε το πέναλτι του… Αλέκου Αλεξανδρή στο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα γυναικών, να μην ξεχάσουν να τον επιβραβεύσουν κάνοντάς τον διεθνή…

ΥΓ 3: Επειδή μου έστειλαν πολλά παιδιά μηνύματα στο messenger και ρώτησα σχετικά, η ΚΑΕ ΑΕΚ και καμία ΚΑΕ, δεν έχει το δικαίωμα να ζητήσει εξαίρεση διαιτητή…

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X