Τότεναμ: Μένει εκτός δράσης για 2,5 μήνες ο Μπεντανκούρ

Τότεναμ: Μένει εκτός δράσης για 2,5 μήνες ο Μπεντανκούρ
Photo Credits: INTIME

Τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Άστον Βίλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τότεναμ εκτός από την ήττα της από την Άστον Βίλα με (1-2) στο πρωτάθλημα έχασε και τον Ροντρίγκο Μπεντανκούρ καθώς τραυματίστηκε στον αστράγαλο και θα μείνει εκτός γηπέδων για περίπου 2,5 μήνες.

Ο Ουρουγουανός μέσος επέστρεψε στο αρχικό σχήμα των σπιρουνιών μετά από τον Φεβρουάριο έχοντας ξεπεράσει έναν σοβαρό τραυματισμό (ρήξη πρόσθιου χιαστού) όμως μπόρεσε να μείνει στο χορτάρι μόλις 32 λεπτά.

Και αυτό γιατί τραυματίστηκε σε σύγκρουσή του με τον αμυντικό της Βίλα, Μάτι Κας, και αναγκάστηκε να αποχωρήσει, με τα αγγλικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν την Τρίτη (28-11-23) ότι ο παίκτης υπέστη ζημιά στον αστράγαλο και θα χρειαστεί να μείνει για περίπου 2,5 μήνες εκτός δράσης.

«Αυτό ήταν το τελευταίο που χρειαζόμασταν, ακόμη έναν τραυματισμό. Έχουμε οκτώ τραυματίες και με τον Μπεντανκούρ έγιναν εννέα ενώ χάσαμε επίσης και τον Άσλεϊ Φίλιπς. Αυτή είναι δυστυχώς η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε», τόνισε ο Ποστέκογλου, ο οποίος τον Ιανουάριο θα στερηθεί των υπηρεσιών των Μπισουμά και Σαρ που έχουν υποχρεώσεις στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X