Τούχελ: «Η νίκη στο Ντόρτμουντ ήταν το κλειδί για τη βελτίωση της Μπάγερν»

Τούχελ: «Η νίκη στο Ντόρτμουντ ήταν το κλειδί για τη βελτίωση της Μπάγερν»
Photo Credits: INTIME

«Η νίκη (4-0) στο Ντόρτμουντ (στις 4 Νοεμβρίου) ήταν μια σημαντική στιγμή για εμάς» ανέφερε ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η νίκη της Μπάγερν Μονάχου στο πρωτάθλημα επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ νωρίτερα αυτόν τον μήνα αποδείχθηκε καθοριστική για τη βελτίωση της πρωταθλήτριας Γερμανίας αυτή τη σεζόν, δήλωσε ο προπονητής Τόμας Τούχελ  μιλώντας στους δημοσιογράφους, ενόψει του αυριανού (29-11-23)  αγώνα με την Κοπέγχάγη για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Η Μπάγερν έχει ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση του 1ου ομίλου και τη θέση της στη νοκ άουτ φάση των «16» της κορυφαίας διοργάνωσης, έχοντας κερδίσει και τους τέσσερις αγώνες των ομίλων μέχρι στιγμής.

«Η νίκη (4-0) στο Ντόρτμουντ (στις 4 Νοεμβρίου) ήταν μια σημαντική στιγμή για εμάς», είπε ο Τούχελ στη συνέντευξη Τύπου. «Για τον τρόπο που κερδίσαμε και τον τρόπο που παίξαμε πάνω από 90 λεπτά. Μας έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Μπορείτε να το δείτε αυτό στο παιχνίδι μας και ελπίζω να παραμείνει έτσι και να βελτιώσουμε κάποια πράγματα επίσης», πρόσθεσε.

Η Κοπεγχάγη βρίσκεται στη δεύτερη θέση με τέσσερις βαθμούς, μπροστά από την ισόβαθμη της Γαλατασαράι, εξαιτίας της καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην τελευταία θέση με τρεις βαθμούς και οι τρεις ομάδες μπορούν ακόμα να τερματίσουν στη δεύτερη  θέση στον όμιλο και να προκριθούν: «Η Κοπεγχάγη έχει κάνει μια δυνατή παρουσία σε ολόκληρη τη φάση των ομίλων μέχρι στιγμής.

Έχουν εντυπωσιάσει στον όμιλο, κάτι που δεν αποτελεί πραγματική έκπληξη για εμάς. Πάλεψαν κάθε αγώνα και το περιμένουμε ξανά αύριο», σημείωσε ο Τούχελ, ο οποίος θα κάνει τα σχέδιά του χωρίς τον Τζαμάλ Μουσιάλα, που μόλις επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από τραυματισμό, και τον αμυντικό Ματίς ντε Λιχτ, που τραυματίστηκε στο γόνατο την 1η Νοεμβρίου. Ο προπονητής είπε ότι ο Ολλανδός αμυντικός είναι απίθανο να εμφανιστεί ξανά αυτό έτος.

«Η αίσθησή μου λέει όχι», είπε ο Τούχελ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X