Αντσελότι: «Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο»

Αντσελότι: «Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο»
Photo Credits: INTIME

«Θα το ξαναπώ μία ακόμη φορά, δεν μιλάω για το μέλλον μου» δήλωσε ο Κάρλος Αντσελότι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Θα το ξαναπώ μία ακόμη φορά, δεν μιλάω για το μέλλον μου». Ο Κάρλο Αντσελότι ξεκαθάρισε νωρίς τις προθέσεις στη σημερινή (28-11-23) συνέντευξη Τύπου , θέτοντας τα όρια της συζήτησης με τους δημοσιογράφους, που θέλησαν να πάρουν απαντήσεις, μετά τα νέα δημοσιεύματα που χθες (27-11-23) ανέφεραν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης πρόκειται να του προσφέρει νέο συμβόλαιο δύο χρόνια πριν από τα Χριστούγεννα.

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε εάν υπάρχει ενδεχόμενο να μείνει  στη Ρεάλ Μαδρίτης για 15 χρόνια όπως ο Σιμεόνε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, είπε:

«Δεν ξέρω, είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση όπως αυτές του Βενγκέρ ή του Φέργκιουσον. Η ζωή των προπονητών  στους πάγκους είναι μικρότερη. Συγχαρητήρια στον Σιμεόνε για την ανανέωση του συμβολαίου του».

Επιστρέφοντας στον αυριανό (29-11-23) αγώνα με την Νάπολι, στη Μαδρίτη, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League τόνισε:

«Μας επιτρέπει να τελειώσουμε τη φάση των ομίλων του Champions League ως πρώτοι, μέχρι στιγμής τα πάμε πολύ καλά και θέλουμε να παίξουμε τον καλύτερο δυνατό αγώνα και αύριο. Το να μιλάμε για τους οκτώ τραυματίες φαίνεται σαν έλλειψη σεβασμού προς αυτούς που θα παίξουν αύριο. Είναι σημαντικό να σκεφτόμαστε τι έχουμε, αυτή η ομάδα είναι πολύ καλή. Η Νάπολι είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα, περιμένω ένα πολύ ισορροπημένο ματς.

Ωστόσο, δεν θα υπάρξει εκδίκηση από μέρους μου. Ο Λούνιν δεν πρέπει να πιστεύει ότι αύριο θα είναι ο τελευταίος του αγώνας, θα συνεχίσει να παλεύει για τη θέση του με τον Κέπα μόλις ο τελευταίος επιστρέψει από τραυματισμό».

Απαντώντας στη συνέχεια σε ερώτημα εάν η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η πιο σημαντική ομάδα της καριέρας του, σημείωσε:

«Δεν ξέρω, νιώθω μεγάλη στοργή για όλες τις πρώην ομάδες μου και δεν θέλω να δείξω έλλειψη σεβασμού κάνοντας μια κατάταξη. Ωστόσο, έχω κάτι ιδιαίτερο με τη Μίλαν , όπου ήμουν παίκτης και προπονητής, και με τη Ρεάλ Μαδρίτης, γιατί είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο».

Και συνέχισε μιλώντας για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ: «Είναι επαγγελματίας, πολύ σοβαρός και έξυπνος. Γι’ αυτό κατάφερε να προσαρμοστεί πολύ καλά και σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής και οι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές ταιριάζουν γρήγορα σε οποιαδήποτε χώρα».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X