Φόρτε: «Σπουδαίος παίκτης ο Τσούμπερ, θα μπορούσε να παίξει και στην Αγγλία»

Φόρτε: «Σπουδαίος παίκτης ο Τσούμπερ, θα μπορούσε να παίξει και στην Αγγλία»
Photo Credits: INTIME

Ο Ελβετό - Ιταλός προπονητής, Ούλι Φόρτε που ανέβασε τον Ελβετό άσο της ΑΕΚ επί των κοινών ημερών τους στην Γκρασχόπερς μιλά για τον 32χρονο μεσοεπιθετικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φαρδιά – πλατιά την…υπογραφή του Στίβεν Τσούμπερ, έφερε στην ούγια η νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες».

Ο Ελβετός άσος πέτυχε το γκολ που «έπνιξε» τους Ηπειρώτες στη λίμνη των Ιωαννίνων και χάρισε την πολύτιμη νίκη στην Ένωση.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός στην τρίτη του σεζόν στην Ελλάδα, έχει φυσικά καταθέσει τα αγωνιστικά διαπιστευτήρια του με τη φανέλα των «κιτρινόμαυρων» κι άπαντες, έχουν εμπεδώσει πως πρόκειται για έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή υψηλού επιπέδου.

Για τα έργα και τις ημέρες του Τσούμπερ με τους νταμπλούχους Ελλάδας, διαθέτει πλήρη ενημέρωση ένας εκ των πρώτων – κομβικών – προπονητών στην καριέρα του.

Τότε που έφτιαχνε το όνομά του στην Γκρασχόπερς μεταξύ άλλων κόουτς, συνεργάστηκε στην ομάδα της Ζυρίχης και με τον Ελβετό – Ιταλό προπονητή, Ούλι Φόρτε (φωτ,) και κατέκτησαν το Κύπελλο τον Μάιο του ΄13, νικώντας στα πέναλτι την Βασιλεία στον τελικό.

Φόρτε: «Σπουδαίος παίκτης ο Τσούμπερ, θα μπορούσε να παίξει και στην Αγγλία»

Παρεμπιπτόντως, υπό τις οδηγίες του εν λόγω κόουτς ο Τσούμπερ έκανε μια εξαιρετική χρονιά την σεζόν 2012-13 που αποτέλεσε επί της ουσίας το…διαβατήριο για την μετακόμιση στη Ρωσία και τη μεταγραφή στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας το καλοκαίρι του ΄13.

Κι επειδή οι αριθμοί λένε την αλήθεια, με τον Ούλι Φόρτε στον πάγκο της Γκρασχόπερς, ο Τσούμπερ έγραψε συνολικά στο κοντέρ 12 γκολ και 13 ασίστ σε 43 ματς.
«Από τους πιο επιτυχημένους παίκτες μου»

«Ο Στίβεν Τσούμπερ υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα με τα οποία συνεργάστηκα στην καριέρα μου.

Σίγουρα ήταν ένας από τους επιτυχημένους παίκτες μου…» τόνισε ο Ούλι Φόρτε μιλώντας αποκλειστικά στο SDNA για τον…δικό του Τσούμπερ και πρόσθεσε:

«Πάντα του άρεσε να παίζει στο αριστερό φτερό με το δεξί πόδι, για να ντριμπλάρει και να συγκλίνει με το ανάποδο πόδι προς την αντίπαλη περιοχή.

Διαθέτει εξαιρετική σέντρα, δυνατά πόδια και έχει την ικανότητα να συνδυάζεται αποτελεσματικά με τους συμπαίκτες του».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X