Η FA άνοιξε έρευνα για ομοφοβική επίθεση στο γήπεδο της Νότιγχαμ!

Η FA άνοιξε έρευνα για ομοφοβική επίθεση στο γήπεδο της Νότιγχαμ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας (FA) θα διερευνήσει τη φερόμενη ομοφοβική επίθεση σε φίλους της Μπράιτον από ορισμένους οπαδούς της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φάνηκε να δείχνει κάποιες ομοφοβικές χειρονομίες προς ένα τμήμα φιλοξενούμενων οπαδών μετά τον αγώνα του Σαββάτου, στον οποίο νίκησε η Μπράιτον με 3-2.

Εκπρόσωπος της Νότιγχαμ Φόρεστ δήλωσε για το περιστατικό: «Είμαστε ενήμεροι για τα φερόμενα περιστατικά και θα μπορούμε να σχολιάσουμε περαιτέρω μόλις οι συνάδελφοί μας ασφαλείας και η αστυνομία ερευνήσουν το θέμα».

Η Premier League από την πλευρά της ανέφερε:

«Η φερόμενη ομοφοβική κακοποίηση που αναφέρθηκε στην αναμέτρηση μεταξύ της Νότιγχαμ Φόρεστ και της Μπράιτον δεν έχει θέση στο ποδόσφαιρο ή στην κοινωνία.

Η Premier League καταδικάζει κάθε μορφή διάκρισης και θα στηρίξει το σύλλογο και τις αρμόδιες αρχές. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί με τους συλλόγους μας για να διασφαλίσουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα φιλόξενο και χωρίς αποκλεισμούς περιβάλλον για όλους».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X