Γιόκιτς για Γουεμπανιαμά: «Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε το σόου»

Γιόκιτς για Γουεμπανιαμά: «Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε το σόου»
Photo Credits: INTIME

Ο Γιόκιτς μίλησε για τον Βίκτορ Γουεμπανιαμά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αφού αντιμετώπισε τον Βίκτορ Γουεμπανιαμά για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο Νίκολ Γιόκιτς δεν έκρυψε τον θαυμασμό του από το επίπεδο παιχνιδιού του Γάλλου.

Σύμφωνα με τον Σέρβο σέντερ, διπλό MVP της κανονικής περιόδου (2020 και 2021) και νυν πρωταθλητή του NBA, το «γαλλικό φαινόμενο» θα αλλάξει το παιχνίδι.

Παρά τη νίκη της ομάδας του, η οποία προκάλεσε τη 12η σερί ήττα στους Σαν Αντόνιο Σπερς (132-120), ο Σέρβος σταρ των Ντένβερ Νάγκετς δήλωσε εξαιρετικά εντυπωσιασμένος από το Νο 1 του τελευταίου ντραφτ του ΝΒΑ.

«Παίζει σκληρά», είπε ο Νίκολα Γιόκιτς. «Αμύνεται με όλους. Μπορεί κυριολεκτικά να αμυνθεί στις θέσεις 1 έως 5. Και εγώ πιστεύω ότι είναι καλό για αυτόν να μάθει όλες τις πιθανές θέσεις στο γήπεδο, όσον αφορά την εμπειρία», τόνισε και συνέχισε:

«Θα αλλάξει το παιχνίδι, αυτό είναι σίγουρο. Στα 19 του, είναι ήδη σε αυτό το μονοπάτι. Οπότε καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε το σόου», κατέληξε ο  Γιόκιτς, ο οποίος σημείωσε 39 πόντους, μάζεψε 11 ριμπάουντ και είχε 9 ασίστ.

Με 22 πόντους, 11 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 4 τάπες και 6 κοψίματα σε μόλις 24 λεπτά αγώνα, ο Βίκτορ Γουεμπανιαμά, έγινε ο πρώτος «πρωτάρης» στην ιστορία που συγκέντρωσε 20 πόντους, 10 ριμπάουντ, 6 κλεψίματα και τέσσερις τάπες σε ένα μόνο παιχνίδι από το 1973, όταν το NBA άρχισε να υπολογίζει όλα αυτά τα στατιστικά στοιχεία.

Επαινετικός για τον 19χρονο  ήταν κι o προπονητής του Γκρεγκ Πόποβιτς: «Έπαιξε επιθετικά, ζύγισε τον αγώνα με πολλούς τρόπους, σκόραρε, πάσαρε. Είναι ένας αλτρουιστής παίκτης που ξεχνά γρήγορα τα λάθη του. Η άμυνά του συνεχίζει να βελτιώνεται. Βελτιώνεται, με κάθε αγώνα που μαθαίνει, όπως θέλουμε να παίξουμε, βελτιώνεται συνεχώς».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X