Μίλαν: «θέλω να είμαστε σαν την Ιταλία του Σίνερ» δήλωσε ο Πιόλι

Πιόλι: «Σοκαρισμένος για τον Τονάλι, θα τον βοηθήσω»
Photo Credits: INTIME

«Να παίξουμε με τη σκληρότητα του Σίνερ και όχι μόνο» ανέφερε ο Στέφανο Πιόλι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μίλαν υποδέχεται αύριο (28-11-23) την Ντόρτμουντ στην 5η αγωνιστική των  ομίλων του Champions League, με την επιθυμία να ξεπεράσει τους, πρωτοπόρους στο 6ο γκρουπ, Γερμανούς και να βρεθεί σε θέση πρόκρισης.

«Η νίκη με την Παρί Σεν Ζερμέν (4η αγωνιστική) από ψυχική άποψη είναι έμπνευση και αναφορά. Παραμείναμε ομάδα με τις δυνάμεις και την ενέργειά μας μέχρι το τέλος. Στο Ντόρτμουντ είχαν τον “κίτρινο τοίχο” για να τους βοηθήσει, αλλά δεν ξέρουν τους οπαδούς μας στο «Σαν Σίρο» στο Champions League», τόνισε ο Στέφανο Πιόλι.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς, μια καμπή για τον όμιλο. Είναι καλοί στο να δημιουργούν δυσκολίες, αλλά και να τις ανταπεξέρχονται. Θα πρέπει να παίξουμε ως ομάδα, θέλουμε να παίξουμε ένα μεγάλο ματς».

Κατέθεσε πως ίσως οι παίκτες του θα πρέπει να εμπνευστούν από έναν πολύ διάσημο οπαδό των «Ροσονέρι», τον Γιανίκ Σίνερ:

«Να παίξουμε με τη σκληρότητα του Σίνερ; Όχι μόνο. Επίσης το ταλέντο, η νοοτροπία, η ποιότητα, η ικανότητα να παραμένεις σε τροχιά και η θέληση να κερδίσεις κάθε μπάλα, όπως ο Σίνερ. Παρεμπιπτόντως, αν είναι στο γήπεδο θα είμαστε χαρούμενοι. Πολλά συγχαρητήρια σε αυτόν και στο Βολάντρι», πρόσθεσε και συνέχισε, μιλώντας για τον Ιταλό τενίστα, ο οποίος θα είναι παρών στο «Σαν Σίρο» αύριο, αλλά και για την Ιταλία που κατέκτησε το Davis Cup:

«Συγχαρητήρια στον Γιανίκ, το γκρουπ και τον Βολάντρι για τη δουλειά που έχουν κάνει γιατί όταν καταφέρνεις να δημιουργήσεις αυτή την ενσυναίσθηση, είσαι διατεθειμένος να υπερβείς τα όρια. Αυτή είναι η κατάσταση για την οποία εργαζόμαστε επίσης κι εμείς για να βελτιώσουμε».

Και ο Στέφανο Πιόλι ολοκλήρωσε τονίζοντας: «Στόχος στην αρχή της σεζόν ήταν να είμαστε ανταγωνιστικοί τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Το να προχωρήσουμε στο Champions League θα ήταν πολύ σημαντικό και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Η ομάδα είναι προετοιμασμένη και συγκεντρωμένη, αλλά με τη συνηθισμένη μας ηρεμία στην προσέγγιση τόσο σημαντικών αναμετρήσεων.

Θέλω να δω μια ομάδα που να βάζει ό,τι έχει στο γήπεδο, έχω μεγάλη πίστη στους παίκτες μου και είμαι σίγουρος ότι δεν θα με απογοητεύσουν. Στις δυσκολίες ήμασταν πάντα ενωμένοι. Και το εκτιμούσα, τόσο οι παίκτες όσο και ο σύλλογος, νιώθουμε ότι όλοι θέλουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες μαζί. Ο Ζιρού είναι ένας σπουδαίος παίκτης, ένας σπουδαίος άνθρωπος. Δίνει πάντα το καλύτερο, έτσι συμπεριφερόμαστε στις δύσκολες στιγμές που μπορεί να παρουσιάσει μια σεζόν».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X