Αποφασίζει ο Βρούτσης για το ΑΕΚ-Άρης και το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο Κύπελλο αν δεν κάνουν πίσω αστυνομία ή ΕΠΟ

Αποφασίζει ο Βρούτσης για το ΑΕΚ-Άρης και το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο Κύπελλο αν δεν κάνουν πίσω αστυνομία ή ΕΠΟ
Photo Credits: INTIME

Αν μέχρι το τέλος της εβδομάδας καμία από τις δύο πλευρές δεν υποχωρήσει, θα συνεδριάσει η ΔΕΑΒ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΕΠΟ μέχρι στιγμής επιμένει στο ορισμό των αγώνων Κυπέλλου Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Άρης στις 6 και 7 Δεκεμβρίου, αντίστοιχα.

Από την άλλη, η αστυνομία έστειλε έγγραφο στην ΕΠΟ στο οποία ισχυρίζεται ότι λόγω της επετείου από το θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στις 6/11 και την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου Ερντογάν στην Αθήνα στις 7/11 θα διαθέσει όλες της τις δυνάμεις και ζητεί τη μετάθεση των δύο αυτών αγώνων σε οποιαδήποτε άλλη ημερομηνία.

Αν μέχρι το τέλος της εβδομάδας καμία από τις δύο πλευρές δεν υποχωρήσει, θα συνεδριάσει η ΔΕΑΒ και όπως συνήθως συμβαίνει θα εισηγηθεί στον αρμόδιο για τον αθλητισμό αναπληρωτή υπουργό Γιάννη Βρούτση, την χρονική μετάθεση των δύο αγώνων Κύπέλλου, αποδεχόμενη το αίτημα της αστυνομίας.

Σύμφωνα με το νόμο μία από τις αρμοδιότητες της ΔΕΑΒ είναι η γνωμοδότηση, ύστερα από εισήγηση των οικείων αστυνoμικών αρχών για τη χρονική μετάθεση της διεξαγωγής των αθλητικών συναντήσεων.

Στη συνέχεια ο Βρούτσης θ’ ανακοινώσει την απόφασή του.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X