Ο Τζέραρντ θέλει τον Ντε Χέα στην Αλ Ετιφάκ

Ο Τζέραρντ θέλει τον Ντε Χέα στην Αλ Ετιφάκ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από περίπου μια δεκαετία στις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ντε Χέα έχασε την θέση του στην 11άδα της ιστορικής ομάδας, από τον Αντρέ Ονανά και πλέον περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία για να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Παρά τις φήμες που τον ήθελαν να παίρνει μεταγραφή για… αρκετές ομάδες στην Ευρώπη, φαίνεται ότι το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Ισπανού τερματοφύλακα, που είναι ελεύθερος.

Σύμφωνα μάλιστα, με σχετικό δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδα «The Sun», η Αλ Ετιφάκ έχει προσεγγίσει τον 33χρονο πορτιέρε, κατόπιν σχετικής εισήγησης του Στίβεν Τζέραρντ.

Το οικονομικό μέρος μίας ενδεχόμενης συμφωνίας δεν θα είναι πρόβλημα για τους Σαουδάραβες, παρά το γεγονός ότι ο Ντε Χέα εισέπραττε περίπου 375.000 λίρες Αγγλίας, σε εβδομαδιαία βάση.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X