Στίβεν Τσούμπερ: Παίζει σε όλες τις θέσεις και είναι πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ φέτος!

Στίβεν Τσούμπερ: Παίζει σε όλες τις θέσεις και είναι πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ φέτος!
Photo Credits: INTIME

Ακόμα ένα νικητήριο τέρμα σημείωσε ο Στίβεν Τσούμπερ για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στίβεν Τσούμπερ αποτελεί μια πολύτιμη μονάδα στο ρόστερ της ΑΕΚ και το αποδεικνύει αυτό από την πρώτη στιγμή που φόρεσε τα κιτρινόμαυρα. Χθες πέτυχε το νικητήριο γκολ της Ένωσης στα Ιωάννινα και έφτασε φέτος τα 4 γκολ στο πρωτάθλημα, όλα εκτός έδρας, που τον φέρνουν στην πρώτη θέση των σκόρερ της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα.

Συνολικά, ο Τσούμπερ έχει πετύχει 21 τέρματα με τη φανέλα της ΑΕΚ σε 20 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας το εκπληκτικό στατιστικό ότι τα 17 συνοδεύτηκαν με νίκη, ένα με ισοπαλία και μόλις δύο με ήττα. Ο Ελβετός άσος σκόραρε στο 3-3 με τον ΟΦΗ στην πρώτη του σεζόν με την ΑΕΚ το 2021-22 και την ίδια σεζόν στην ήττα με 3-2 από τον Ολυμπιακό εντός έδρας, ενώ πέρυσι πέτυχε το μοναδικό γκολ στην ήττα με 3-1 από τον Ολυμπιακό.

Τις υπόλοιπες φορές που βρήκε δίχτυα, η ομάδα του νίκησε και αυτό τον καθιστά έναν πολύτιμο σκόρερ. Κι όλα αυτά αν σκεφτεί κανείς ότι έχει αγωνιστεί σε αυτά τα 2,5 χρόνια του στην ΑΕΚ σε αρκετές θέσεις. Αν και αποκτήθηκε ως αριστερός εξτρέμ, επί των ημερών του Αλμέιδα, έχει παίξει πίσω από τον φορ, όταν λείπει ο Αραούχο, αλλά και ως ψευτοεννιάρι, όπως χθες στα Γιάννινα. Και πέρυσι στην αρχή της σεζόν είχε παίξει και ως αριστερός μπακ-χαφ.

Εχει την ποιότητα και την ευφυΐα να υπηρετήσει την ομάδα από όποια θέση του ζητηθεί, καταφέροντας να σταθεί πολύ καλά και να είναι αποδοτικός. Χθες ως φορ πέτυχε ένα γκολ, είχε ένα δοκάρι και αρκετές χαμένες ευκαιρίες, με την άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα να ταλαιπωρείται από την παρουσία του.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X