Serie A: Δίκαιη μοιρασιά στο Τορίνο (1-1) ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ίντερ

Serie A: Δίκαιη μοιρασιά στο Τορίνο (1-1) ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ίντερ
Photo Credits: INTIME

Γιουβέντους και Ίντερ έμειναν στην ισοπαλία στο Τορίνο με τους Nερατζούρι να μένουν στο +2 από τους Μπιανκονέρι στην Serie A

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με πρωταγωνιστές τους Βλάχοβιτς και Λαουτάρο, Γιουβέντους και Ίντερ έμειναν στο 1-1 με τους Νερατζούρι να κρατάνε το προβάδισμα στην βαθμολογία της Serie A.

Το… αναγνωριστικό tempo των πρώτων λεπτό «έσπασε» στο 15′ η Γηραιά Κυρία. Ο Κιέζα βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή, όμως το σουτ του πέρασε άουτ. στο 27ο λεπτό ο Κιέζα βρήκε χώρο μετά το κλέψιμο του Βλάχοβιτς, κουβάλησε την μπάλα μέσα στην περιοχή και τη γύρισε ξανά στον Σέρβο, ο οποίος με τη μια νίκησε τον Ζόμερ για το 1-0.

Η απάντηση των Νερατζούρι ήταν άμεση και σχεδόν πανομοιότυπη. Ο Τουράμ βγήκε στα δεξιά, σέντραρε και ο Λαουτάρο Μαρτίνες με φοβερό μονοκόμματο πλασέ «κάρφωσε» την μπάλα στη γωνία και έκανε το 1-1, πετυχαίνοντας το 13ο φετινό του τέρμα στη Serie A. Η ένταση ανέβηκε μετά τα δύο τέρματα, με την Ίντερ να παίρνει περισσότερες πρωτοβουλίες αλλά τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ιντσάγκι επιχείρησε να κυκλοφορήσει την μπάλα και προσπάθησε να γίνει απειλητική, όμως ο Αλέγκρι «κλείδωσε» κάθε διάδρομο και δεν επέτρεψε στους Νερατζούρι να… ενοχλήσουν τον Σέζνι. Με τον χρόνο να κυλάει, οι δυο «μονομάχοι» έδειξαν να επικεντρώνονται στην ανασταλτική τους ασφάλεια και εν τέλει συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X