Αταμάν: «Καλαϊτζάκης και Μαντζούκας πρέπει να παίζουν καλύτερα σε αυτά τα ματς, αύριο θα έχει πολλή προπόνηση»

Αταμάν: «Καλαϊτζάκης και Μαντζούκας πρέπει να παίζουν καλύτερα σε αυτά τα ματς, αύριο θα έχει πολλή προπόνηση»
Photo Credits: INTIME

Έβγαλε στη σέντρα τους παίκτες του ο Αταμάν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε το εμπόδιο του Κολοσσού, επικρατώντας με 78-81 στη Ρόδο και κάνοντας το 8/8 στην Basket League πριν από την αναμέτρηση με την Παρτίζαν (30/11) στο Βελιγράδι.

Ακολούθως, ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, κάνοντας ειδική αναφορά στους Καλαϊτζάκη και Μαντζούκα: «Είχαμε τον έλεγχο όμως οι νέοι παίκτες μας που δεν παίρνουν πολλά λεπτά συμμετοχής στη EuroLeague, πρέπει να παίζουν σε αυτά τα παιχνίδια.

Ο Πάνος (Καλαϊτζάκης) και ο Μαντζούκας πρέπει να παίζουν καλύτερα σε αυτά τα ματς… Δεν πρέπει να παίζουν 30 λεπτά ο Σλούκας και ο Μήτογλου. Αυτή είναι η πιο δύσκολη κατάσταση. Αύριο θα κάνουν πολλή προπόνηση. Πρέπει να είναι έτοιμοι για αυτά τα παιχνίδια. Δεν είναι σημαντικό αν μπαίνουν στη EuroLeague και κάνουν δυο σουτ όμως σε ματς όπως το σημερινό χρειαζόμαστε τη συμβολή τους, να παίζουν καλά».

Ο Καλαϊτζάκης είχε 1/2 δίποντα, 1/3 τρίποντα και 3 ριμπάουντ σε 14:22 ενώ σε ό,τι αφορά τον Μαντζούκα, τελείωσε τον αγώνα με 0/6 σουτ εντός πεδιάς (0/2 δίποντα, 0/4 τρίποντα), 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 16:40.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X