Τριάρα πριν τον Παναθηναϊκό η Βιγιαρεάλ κόντρα στην Οσασούνα (3-1)

Τριάρα πριν τον Παναθηναϊκό η Βιγιαρεάλ κόντρα στην Οσασούνα (3-1)
Photo Credits: INTIME

Χατ τρικ ο Μοράλες και η Βιγιαρεάλ πήρε τη νίκη με 3-1 κόντρα στην Οσασούνα, και τώρα Παναθηναϊκός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τη νίκη στη παράταση στο Copa Del Rey η Βιγιαρεάλ επίκράτησε της Οσασούνα με 3-1 και έπεστρεψε στις νίκες και στο πρώτάθλημα, χάρη στο Χατ τρικ του Μοράλες στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστική της La Liga.

Έτσι, οι Ισπανοί, με τον Μαρθελίνο πλέον στον πάγκο, ετοιμάζονται για την αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Στο πρώτο ημίχρονο η Οσασούνα και είχε ευκαιρίες για να προηγηθεί, ωστόσο δεν τα κατάφερε και το ματς έμεινε στο 0-0. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μαρθελίνο πάτησε γκάζι και άνοιξε το σκορ με τον Μοράλες να βρίσκει δίχτυα στο 57ο λεπτό. Στο 71΄ ο 36χρονος Ισπανός σκόραρε ξανά και έκανε το 2-0, με τον Κατένα να μειώνει σε 2-1 επτά λεπτά αργότερα (78′). Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Μοράλες, ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ στο 80ο λεπτό.

Βιγιαρεάλ: Γιόργκενσεν, Αλτιμίρα (68΄Άκομαχ), Φόιθ, Αλμπιόλ, Κουένσα, Πεντράθα (87΄Μορένο), Παρέχο, Καπού (68΄Κομεσάνα), Μπαένα, Μορένο (79΄Τριγκέρος), Μοράλες (87΄Μπρερετόν Ντίαθ)

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X