Κλαούντιο Ετσεβέρι: Ο νέος Μέσι που ανακάλυψε ο Μπορέλι και έχει προκαλέσει ήδη αδιανόητο χορό εκατομμυρίων στα 17 του

Κλαούντιο Ετσεβέρι: Ο νέος Μέσι που ανακάλυψε ο Μπορέλι και έχει προκαλέσει ήδη αδιανόητο χορό εκατομμυρίων στα 17 του
Photo Credits: INTIME

Ο Κλαούντιο Ετσεβέρι αποτελεί το νέο μεγάλο όνομα στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής και ήδη οι άνθρωποι της Ρίβερ Πλέιτ κάνουν ό,τι μπορούν για να βγάλουν πολλά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κλαούντιο Ετσεβέρι αποτελεί το νέο μεγάλο όνομα στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής και ήδη οι άνθρωποι της Ρίβερ Πλέιτ κάνουν ό,τι μπορούν για να βγάλουν πολλά από αυτόν. Ο “πράσινος” Χουάν Χοσέ Μπορέλι που τον ανακάλυψε και ο χορός εκατομμυρίων γύρω του.

Για δεκαετίες στην Αργεντινή έψαχναν να βρουν τον διάδοχο του Μαραντόνα, τον ποδοσφαιριστή που θα τους οδηγούσε ξανά στην κορυφή του κόσμου.

Πολλοί το προσπάθησαν, αλλά μόνο ο Λιονέλ Μέσι κατάφερε να μπει στα παπούτσια του θρυλικού Ντιεγκίτο και πέρσι μπόρεσε να οδηγήσει την Αργεντινή στην κατάκτηση του Μουντιάλ.

Πλέον ψάχνουν να βρουν εκείνον που θα τους οδηγήσει στην μετά Μέσι εποχή και το βάρος έχει πέσει όλο πάνω στον Κλαούντιο Ετσεβέρι, ο οποίος ήδη πραγματοποιεί μεγάλες εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κ17.

Το αγωνιστικό στιλ και η ηγετική φυσιογνωμία

Ο 17χρονος Αργεντινός εντυπωσιάζει από την άρτια τεχνική του κατάρτιση με την μπάλα να μην ξεκολλά από τα πόδια του ακόμα και όταν τρέχει με αυτήν.

Είναι δεξιοπόδαρος και συνήθως αγωνίζεται είτε πίσω από τον επιθετικό, είτε ως αριστερό εξτρέμ. Του αρέσει να συγκλίνει στην αντίπαλη περιοχή και να εκτελεί με ανάποδο πόδι.

Την ίδια ώρα βέβαια είναι εκρηκτικός και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι βλέπει γήπεδο του επιτρέπει να μοιράζει αρκετές ασίστ στους συμπαίκτες του, ενώ και εκτελεί και σχεδόν όλες τις στατικές φάσεις.

Το μικρό του ύψος (βλέπει τον κόσμο από το 1,71μ.) δεν τον καθιστά ικανό στο ψηλό παιχνίδι, το οποίο είναι ένα από τα μειονεκτήματά του, όπως επίσης δεδομένα έχει δουλειά ακόμα να κάνει στο κομμάτι της δύναμης.

Τον ανακάλυψε ο Μπορέλι

Ποιος είναι όμως ο Κλαούντιο Ετσεβέρι; Γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου 2006 στη Ρεσιστένσια, μια πόλη περίπου 300.000 κατοίκων που βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα της Αργεντινής.

Εκεί έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ντεπορτίβο Λουχάν πριν μετακομίσει σε ηλικία 10 ετών στη Ρίβερ Πλέιτ όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα.

Συγκεκριμένα, το 2016 ο Κλαούντιο Ετσεβέρι συμμετείχε σε ένα δοκιμαστικό που έκαναν η ακαδημίες των “Millonarios” και αμέσως ο Γκουστάβο Φερμάνι και ο σπουδαίος παλαίμαχος παίκτης του Παναθηναϊκού, Χουάν Χοσέ Μπορέλι που ήταν υπεύθυνοι στην ομάδα Νέων άναψαν το πράσινο φως για την απόκτησή του.

Είναι χαρακτηριστικό πως από τις πρώτες εμφανίσεις του με την ομάδα των γεννηθέντων το 2006 όλοι άρχισαν να την αποκαλούν ως η ομάδα του Ετσεβέρι αφού εκείνος ήταν που ξεχώριζε.

Διαβάστε περισσότερα

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X