Αλλάζουν όλα στο Survivor, τέλος οι παρανομίες - Ο κρυφός όρος Ατζούν στους παλιούς παίκτες που επιστρέφουν!

Αλλάζουν όλα στο Survivor, τέλος οι παρανομίες - Ο κρυφός όρος Ατζούν στους παλιούς παίκτες που επιστρέφουν!

Ο Τούρκος παραγωγός πήρε το μάθημά του από όσα έγιναν στο All Star πέρυσι και ήδη ανακοίνωσε τι θα συμβεί στο φετινό. Ξεχάστε όσα ξέρατε...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστρέφει το Survivor με νέο κύκλο το 2024, ενώ όπως έγινε γνωστό η πρώτη παίκτρια της ομάδας των «Διασήμων» έχει ήδη πει το ναι για τη συμμετοχή της, σύμφωνα με σχετικά ρεπορτάζ. Η παίκτρια δεν είναι άλλη από την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία έχει ήδη ταξιδέψει δύο φορές στον Άγιο Δομίνικο και σύμφωνα με την εκπομπή Χαμογέλα και πάλι ετοιμάζει ξανά βαλίτσες.

Το ριάλιτι επιβίωσης θα προβληθεί και πάλι από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ με νέα επεισόδια, νέους παίκτες αλλά και κάποιους… παλιούς γνώριμους.

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ, που ανακοινώνει ότι έχουν ξεκινήσει οι δηλώσεις συμμετοχής, ενώ από ο,τι φαίνεται ο νέος κύκλος του ριάλιτι θα ακολουθήσει το μοντέλο του All Star με την παραγωγή να βρίσκεται σε συζητήσεις με κάποιους από τους παλιούς παίκτες.

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X