Novibet: Αγριεμένη στα Γιάννενα για γκολ και ταμείο η ΑΕΚάρα!

Novibet: Αγριεμένη στα Γιάννενα για γκολ και ταμείο η ΑΕΚάρα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επιστρέφει σε ρυθμούς Super League μετά την διακοπή για τα ματς των Εθνικών ομάδων αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα (17:00) για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μετά το άνετο 3-0 επί της Λαμίας και τις ανάσες από την διακοπή, οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα ετοιμάζονται να «χτίσουν» σερί και να στείλουν ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες» (17:00) και φυσικά είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Με εξαίρεση την περσινή σεζόν, η «Ένωση» φεύγει με διπλό τα τελευταία χρόνια από το συγκεκριμένο γήπεδο και ο φετινός ΠΑΣ δεν είναι ικανός να απειλήσει την σοβαρή και συγκεντρωμένη ΑΕΚ. Το combo του διπλού με Over 2.5 γκολ συναντάται σε απόδοση 2.10.

Για να συμβεί αυτό όμως, οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να βάλουν από νωρίς τις βάσεις και να επιβάλλουν το τέμπο τους από το 1ο σφύριγμα του διαιτητή. Η ποιότητα στην μεσοεπιθετική γραμμή είναι αδιαμφησβήτητη, η πίεση στην αντίπαλη άμυνα θα είναι ασφυκτική και το ενδεχόμενο να δούμε γκολ μέχρι το 28ο λεπτό βρίσκεται σε απόδοση 1.80.

Αυτό το γκολ ίσως πετύχει ο Σέρχιο Αραούχο. Ο αρχηγός της ΑΕΚ βρίσκεται πλέον στο 100% της κατάστασής του μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του και είναι δεδομένο πως θα πάρει περισσότερες ευθύνες λόγω της απουσίας του Λιβάι Γκαρσία. Όπως έχει κάνει τόσες και τόσες φορές στο παρελθόν, ο έμπειρος επιθετικός μπορεί να «καθαρίσει» το ματς με μία μόνο κίνηση και ένα γκολ του Αραούχο συνοδεύεται με απόδοση 2.25.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X