Πλάθα: «Χαρούμενος με τον τρόπο που τελειώσαμε το ματς - Ο κόσμος μας βοήθησε πολύ»

Πλάθα: «Χαρούμενος με τον τρόπο που τελειώσαμε το ματς - Ο κόσμος μας βοήθησε πολύ»
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της ΑΕΚ Betsson επί του ΠΑΟΚ ο Ζοάν Πλάθα

Χαρούμενος για την εμφάνιση των παικτών του στο β’ μέρος παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της ΑΕΚ Betsson, Ζοάν Πλάθα.

Στην αρχή της τοποθέτησής του, ο Ισπανός κόουτς της Βασίλισσας, σχολίασε τα εξής: «Για εμένα το πιο σημαντικό είναι ότι ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε τρίτο ματς μέσα σε έξι μέρες και κρατήσαμε την ενέργεια. Δείξαμε πεινασμένοι. Πολλοί ίσως δεν καταλαβαίνουν το γιατί ήμασταν άστοχοι στο πρώτο ημίχρονο. Δεν είναι κάτι που έγινε σκόπιμα. Σέβομαι τον ΠΑΟΚ. Προετοιμαστήκαμε με σεβασμό για αυτό το ματς. Το γεγονός ότι γυρίσαμε το ματς μετά από τόσο κακό πρώτο ημίχρονο, είναι καλό. Η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές αστοχείς. Δεν υπάρχει ένας συγκεκριμένος λόγος. Αυτό συμβαίνει. Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που τελειώσαμε το παιχνίδι και καταφέραμε να πάρουμε τη μεγάλη νίκη. Δεν πετύχαμε ακόμα κάτι, σε καμία περίπτωση. Θέλω να παραμείνουμε προσγειωμένοι. Δεν είμαστε στο 8-0, αλλά είμαστε στο 4-4. Πρέπει να συνεχίσουμε. Συγχαρητήρια και στον κόσμο μας. Για πρώτη φορά φέτος ήρθαν τόσο μαζικά στο γήπεδο. Μας βοήθησαν όταν δεν πήγαινε καλά το ματς. Η υποστήριξή τους, μας βοήθησε πολύ».

Από εκεί και πέρα, του έγινε μια ερώτηση, που είχε ως εξής: Έχοντας παίξει δύο ματς μέχρι τώρα, θα περίμενε κανείς στο τρίτο να έμπαινε δυνατά η ομάδα και να μένει σιγά-σιγά από ενέργεια. Τελικά έγινε το αντίθετο. Πώς γίνεται αυτό: «Μερικές φορές δείχνεις σε καθρέφτη τα πρόσωπά μας, στους παίκτες και τους ρωτάς αν αυτή είναι η εικόνα μας. Αν μπορούμε όμως να κάνουμε τέτοιες αλλαγές στην απόδοση μέσα στο παιχνίδι, δείχνει την ποιότητα που έχουμε. Ξέρουν όλοι πόσο σημαντικό είναι. Δεν μου αρέσει να κοουτσάρω, μιλώντας μόνο για το τι σύστημα θα ακολουθήσουμε. Όταν όμως έχουμε τέτοια διαφορά απόδοσης, σημαίνει και ότι δεν είμαστε ακόμα αρκετά καλοί. Έχουμε πολλά πράγματα για να βελτιώσουμε».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X