Τακιανός για την ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ: «Μείναμε από ενέργεια και από παίκτες»

Τακιανός για την ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ: «Μείναμε από ενέργεια και από παίκτες»
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Φώτης Τακιανός μετά την ήττα από την ΑΕΚ Betsson

Ο Φώτης Τακιανός μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ Betsson, λέγοντας πως η ομάδα του έμεινε από ενέργεια, ενώ τόνισε ότι η φθορά από τα φάουλ και την κούραση έπαιξε ρόλο.

«Νομίζω είναι ευδιάκριτο τι συνέβη. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την απαιτούμενη ενέργεια και συγκέντρωση, μπλοκάραμε σε όλα τα επίπεδα την ομάδα της ΑΕΚ με την τακτική μας και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου υπάρχει μια καθίζηση. Θεωρώ ένα κομμάτι οφείλεται στην ενέργεια και στην κούραση, γιατί όταν δίνεις τόσο μεγάλα επίπεδα ενέργειας στο δεύτερο ημίχρονο για να περιορίσεις μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ, αδειάζεις και εκεί χρειάζεται τo rotation για να υποστηρίξεις την προσπάθεια σου», είπε χαρακτηριστικά ο Τακιανός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ανατροπή από το +17 στο -20: «Νομίζω είναι ευδιάκριτο τι συνέβη. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την απαιτούμενη ενέργεια και συγκέντρωση, μπλοκάραμε σε όλα τα επίπεδα την ομάδα της ΑΕΚ με την τακτική μας και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου υπάρχει μια καθίζηση. Θεωρώ ένα κομμάτι οφείλεται στην ενέργεια και στην κούραση, γιατί όταν δίνεις τόσο μεγάλα επίπεδα ενέργειας στο δεύτερο ημίχρονο για να περιορίσεις μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ, αδειάζεις και εκεί χρειάζεται τo rotation για να υποστηρίξεις την προσπάθεια σου. Δυστυχώς κατεβήκαμε χωρίς δυο ξένους παίκτες και θέλαμε να μπορέσουμε να κρατήσουμε το επίπεδο της ενέργειας και της συγκεντρωσής μας εκεί που έπρεπε για να μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στο δεύτερο μέρος. Μείναμε από ενέργεια, μείναμε από παίκτες, η φθορά από τα φάουλ και από την κούραση, έπαιξε καθοριστικό ρόλο, χωρίς να είναι ο μοναδικός λόγος»

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X