Καμπενγκέλε: «Στόχος είναι να ανέβουμε ακόμα περισσότερο» - «Μπορώ να δώσω ακόμα περισσότερα απ’ αυτά που είδατε σήμερα»

ΑΕΚ Betsson - ΠΑΟΚ: Τι τους έκανες ρε Καμπενγκέλε - Πράγματα και θαύματα από τον NBAer της Ένωσης (VIDEO - ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ΑΕΚ στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, μίλησε για την νίκη της ομάδας του αλλά και για την απόδοση του

Ο Εμφιόντου Καμπενγκέλε ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα με τον ΠΑΟΚ δίνοντας ρεσιτάλ, έχοντας τριάντα πόντους, δεκαέξι ριμπάουντ και τρεις ασίστ, με τον Καναδό να μιλάει για τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ. Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Κάναμε καλή δουλειά, ήταν ένα καλό πλάνο από τον προπονητή ,η προετοιμασία μας έπιασε τόπο και θέλαμε αυτή τη νίκη. Δεν υποτιμήσαμε τον ΠΑΟΚ. Στο ημίχρονο μας μίλησε ο προπονητής , μας είπε να ξεκινήσουμε από την άμυνα και θα έρθουν και τα σουτ. Έτσι βελτιώθηκε η επίθεση μας και πήραμε τη νίκη».

Για το δύσκολο πρόγραμμα που έβγαλε η ΑΕΚ:

«Είμαι χαρούμενος για την προσπάθεια. Πήραμε ότι περισσότερο μπορούσαμε. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα». Για τη δική του απόδοση και την επιστροφή του από τον τραυματισμό: «Μπορώ να δώσω περισσότερα από αυτά που είδατε σήμερα. Με βοήθησαν το επιτελείο της ομάδας και το ιατρικό επιτελείο για να επανέλθω. Στόχος είναι να ανέβουμε ακόμα περισσότερο».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X