Μπάγερν Μονάχου: Το συγγνώμη του Τούχελ στους αναπληρωματικούς που δεν χρησιμοποίησε με την Κολωνία

Μπάγερν Μονάχου: Το συγγνώμη του Τούχελ στους αναπληρωματικούς που δεν χρησιμοποίησε με την Κολωνία
Photo Credits: INTIME

Ο Τούχελ δεν έκανε αλλαγές στον αγώνα με τη Κολωνία και απολογήθηκε στους παίχτες του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπάγερν έπιασε την κορυφή της Bundesliga μετά το (1-0) απέναντι στην Κολωνία, με τον Τόμας Τούχελ να μην κάνει ούτε μια αλλαγή στο παιχνίδι.

Αμέσως μετά το ματς ο Γερμανός κόουτς των Βαυαρών ρωτήθηκε για τον λόγο που δεν προχώρησε σε καμία αλλαγή και έδωσε τη δική του εξήγηση.

«Δεν είναι επειδή δεν έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου. Είναι ότι οι άλλοι ήταν πολύ καλοί. Ξόδεψα τον χρόνο μου αναλογιζόμενος αν θα έβαζα μέσα τον Μίλερ και ίσως τον Τελ. Θα μπορούσα να δώσω λίγα λεπτά και στον Ράφαελ Γκερέιρο.

Αλλά δεν ήθελα να σπάσω τον ρυθμό μας. Ήμουν σε πλήρη δισταγμό με τον εαυτό μου σήμρα. Δεν είχα καθαρές ιδέες. Είπα στα παιδιά ότι δεν πρέπει να το κρατούν εναντίον μου», δήλωσε στη μεικτή ζώνη μετά το ματς.

Το Sky Germany ανέφερε σε ρεπορτάζ του ότι ζήτησε συγγνώμη στην ομάδα και κυρίως στους αναπληρωματικούς για τον λόγο που δεν έκανε αλλαγή.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X