Νίκη με τον λαό της θέλει η ΑΕΚ Betsson κόντρα στον ΠΑΟΚ, για να συνεχίσει το σερί στην έδρα της (20:15, LIVE σχολιασμός, enwsi.gr)

Νίκη με τον λαό της θέλει η ΑΕΚ Betsson κόντρα στον ΠΑΟΚ, για να συνεχίσει το σερί στην έδρα της (20:15, LIVE σχολιασμός, enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Betsson υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων

Η ΑΕΚ Betsson υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (20:15, ΕΡΤ3, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) στο κλειστό των Άνω Λιοσίων στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Basket League. Η ομάδα του Ζοάν Πλάθα μετά την πολύ σημαντική νίκη της Τετάρτης στο BCL, θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες και στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ έχει ρεκόρ 4-3, ενώ η ΑΕΚ 3-4, που σημαίνει ότι με νίκη τον περνάει στην βαθμολογία και ανεβαίνει παραπάνω. Η Ένωση προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες στα Λιόσια και θέλει να διευρύνει το σερί της, αφού δεν υπάρχει περιθώριο για άλλη εντός έδρας ήττα μετά από αυτήν με το Λαύριο.

Ο Ισπανός προπονητής, έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και την ευχέρεια να επιλέξει ποιον ξένο θα αφήσει εκτός 12δας. Από την άλλη πλευρά ο Φώτης Τακιανός, έχει δύο σημαντικές απώλειες, αφού ο Μπελιάουσκας ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, ενώ ο Γκίλμορ από ίωση και αμφότεροι δεν ταξίδεψαν στην Αθήνα.

Πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο διεθνής, Γιώργος Πουρσανίδης (Θεσσαλονίκης) και μαζί του, θα είναι ο επίσης διεθνής, Μανώλης Τσολάκος (Αττικής) και ο Επαμεινώνδας Χριστινάκης (Κρήτης).

Περιμένει τον Λαό της η ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ περιμένουν αρκετό κόσμο στο γήπεδο σήμερα, αναλογιστούμε και την κίνηση που υπάρχει στην προπώληση των εισιτηρίων. Οι πόρτες θα ανοίξουν 3 ώρες νωρίτερα, ενώ θα υπάρχουν και ανοικτά εκδοτήρια, έξω από το γήπεδο. Θυμίζουμε ότι για τον συγκεκριμένο αγώνα, η είσοδος των γυναικών θα είναι δωρεάν.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X