Ψάχνει αντίδραση η ΑΕΚ Β', δύσκολη έξοδος κόντρα στον Ηρακλή (15:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Ψάχνει αντίδραση η ΑΕΚ Β', δύσκολη έξοδος κόντρα στον Ηρακλή (15:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στη Θεσσαλονίκη αγωνίζεται η ΑΕΚ Β'

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νίκη που θα την ξεκολλήσει από τον πάτο της Super League 2 ψάχνει η ΑΕΚ Β’, η οποία δοκιμάζεται στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον Ηρακλή (15:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr).

Η ομάδα του Νίκου Κούστα έχει να αγωνιστεί από τις 11 Νοεμβρίου και το ισόπαλο 2-2 με τον Απόλλωνα Πόντου, βλέπει την πίεση να μεγαλώνει καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση του βόρειου ομίλου της Super League 2.

Τα ματς με Κοζάνη και Καμπανιακό είχαν αναβληθεί έπειτα από αίτημα της ΑΕΚ Β’ λόγω πολλών διεθνών απόντων και σήμερα η Ένωση αγωνίζεται στην Χαλάστρα κόντρα στον Ηρακλή, ο οποίος έχει νέο προπονητή τον Περικλή Αμανατίδη.

Δεδομένα εκτός οι Λεφράνκ, Σαμπανάτζοβιτς που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Εκτός και ο Ρουκουνάκης που αποβλήθηκε στο ματς με τον Απόλλωνα Πόντου.

Στα της ενδεκάδας, μια πιθανή σύνθεση για την ΑΕΚ Β’ είναι με τον Γκίνη στο τέρμα, στην άμυνα τους Γεωργέα, Πήλιο, Κοσίδη και Χρυσόπουλο, στη μεσαία γραμμή τους Φοφανά, Λαμαράνα, Ανδρικόπουλο, Κορομηλά και Γκαρσία και στην επίθεση τον Τιεί.

Για τον Ηρακλή η πιθανή ενδεκάδα αποτελείται από τους: Παλαυράκη, Χιριτράντα, Γκμπενιόν, Σιούτα, Βιτλή, Δοϊράνλη, Καπίγια, Σπυρίδη, Σίλβα, Τόρες και Κούστα.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X