Λίβερπουλ: Εδωσε τα χέρια με τη Σάο Πάολο για τον Μπεράλντο

Λίβερπουλ: Εδωσε τα χέρια με τη Σάο Πάολο για τον Μπεράλντο
Photo Credits: INTIME

Ο Βραζιλιάνος άσος έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει εισηγηθεί την απόκτηση του 19χρονου κεντρικού αμυντικού της Σάο Πάολο, Λούκας Μπεράλντο, για να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της Λίβερπουλ και τα νέα είναι θετικά. Ο Βραζιλιάνος άσος, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του, και σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η αγγλική ομάδα έχει δώσει τα χέρια με τον μάνατζερ του, καθώς παράγοντες των «κόκκινων» ταξίδεψαν την περασμένη εβδομάδα στο Σάο Πάολο και έκλεισαν τη μεταγραφή.

Ο 19χρονος στόπερ, διεθνής με την εθνική Ελπίδων της Βραζιλίας, έχει συμβόλαιο με τη Σάο Πάολο έως το 2026 και το κασέ του ήδη έχει φθάσει στα 25 εκατ. ευρώ. Εκτός του Μπεράλντο η Λίβερπουλ επιμένει και για την απόκτηση του Γκονσάλο Ινάτσιο από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο 22χρονος Πορτογάλος διεθνής στόπερ είναι στα σχέδια του Κλοπ και έχει εισηγηθεί την απόκτηση του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Ινάτσιο έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Λισαβόνας έως το καλοκαίρι του 2027 και έχει ρήτρα εξαγοράς στα 49 εκατ. ευρώ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X