Νέα γκέλα για τον ΟΦΗ όπου έμεινε στην ισοπαλία (1-1) με τον Βόλο

Νέα γκέλα για τον ΟΦΗ όπου έμεινε στην ισοπαλία (1-1) με τον Βόλο
Photo Credits: INTIME

Πήρε βαθμό ο Βόλος μέσα στο «Γεντί Κουλέ», με τους φιλοξενούμενους να παίζουν με δέκα παίκτες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς νικητή τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΟΦΗ και το Βόλο που άνοιξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής καθώς οι δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Το ματς:

Οι πρώτες καλές στιγμές στο παιχνίδι ήρθαν με τον Καρώ (15′) για τον ΟΦΗ και τους Κόμπα (5′), Κίτσο (18′) και Γκαρσία (20′) για τον Βόλο. Στο 23′ ήρθε το πρώτο ακυρωθέν γκολ για τον ΟΦΗ, με τον Μαρινάκη να στέλνει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα, όμως ήταν εκτεθειμένος πριν πάρει το «ριμπάουντ».

Το δεύτερο ακυρωθέν τέρμα για τους Κρητικούς σημειώθηκε στο 33′ όταν ο Αμπάντα εκτέλεσε το κόρνερ, βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Μοσκέρα, με τον μεσοεπιθετικό του ΟΦΗ να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι. Ο ίδιος πήρε το «ριμπάουντ» έδωσε δίπλα στον Ντίκο, ο οποίος σκόραρε από κοντά. Όμως το γκολ δεν μέτρησε μετά από παρέμβαση VAR, επειδή οι γραμμές «έδειξαν» ότι ο πεσμένος Πασαλίδης (ανάμεσα σε Αμπάντα και Μοσκέρα) ήταν εκτεθειμένος.

Στο 40′ έφτασε η στιγμή να ακυρωθεί γκολ των φιλοξενούμενων, μετά από βαθιά μεταβίβαση προς την περιοχή του ΟΦΗ, πρώτη κεφαλιά του Γκαρσία για τον Ντέλετιτς, εκείνου για τον Κόμπα, με τον τελευταίο να κατεβάζει και να πλασάρει ψύχραιμα. To σημαιάκι σηκώθηκε αμέσως, λανθασμένα όμως όπως φάνηκε αμέσως στο πρώτο ριπλέι. Με το λάθος να διορθώνεται μέσω VAR και το σκορ να ανοίγει (0-1) για τον Βόλο στο 42′.

Οκτώ τα λεπτά των καθυστερήσεων λόγω και των πολλών διακοπών. Στο πρώτο εξ αυτών είχαμε και αλλαγή στην αριθμητική ισορροπία, με τον Γκαρσία να δέχεται τη δεύτερη κίτρινη κάρτα (πρώτη στο 19′) και να αποβάλεται.

Οι Κρητικοί προσπάθησαν αμέσως να αξιοποιήσουν τον παίκτη παραπάνω. Ειδικά με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ενέτειναν ακόμα περισσότερο την πίεσή τους. Μάλιστα, είχαν μαζεμένες σημαντικές ευκαιρίες με τους Μοσκέρα (47′ και 52′) και Αμπάντα (50′).

Από την πλευρά του, ο Βόλος -όπως ήταν λογικό λόγω και της κόκκινης- επιχειρούσε κυρίως στην κόντρα. Μάλιστα, στο 55′ σε μία τέτοια περίπτωση ο Μωραΐτης απείλησε, ωστόσο δέχτηκε το καταλυτικό τάκλιν του Πασαλίδη.

Τελικά, η πίεση απέδωσε καρπούς για τον ΟΦΗ στο 60′, με τον Θοράριρσον να καρφώνει την μπάλα στα δίχτυα με την ασύλληπτη σουτάρα που έπιασε εκτός περιοχής.

Οι Βολιώτες επιχείρησαν να απαντήσουν στο 69′, σκόραραν με τον Μωραΐτη, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ορθώς για οφσάιντ.

Μετά το 1-1 ο ρυθμός είχε πέσει. Ίσως και να αγχώθηκε ο ΟΦΗ που είχε ακόμα μία πολύ καλή στιγμή με τον Αμπάντα.

Κι όμως ένιωσε να λυτρώνεται στο 89′, όταν ο Μεγιάδο σκόραρε με τρομερό βολ πλανέ. Ωστόσο, το VAR τού πήρε τη χαρά, αφού ο ρέφερι Ανδριανός πήγε να δει τη φάση, όπου και κατέληξε ότι ο εκτεθειμένος Ντίκο επηρέαζε τη φάση. Οι Κρητικοί προσπάθησαν, πίεσαν, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ στα εναπομείναντα λεπτά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μπάουμαν – Μαρινάκης, Καρώ, Πασαλίδης, Θοράριρσον, Αμπάντα – Μεγιάδο, Γκλάζερ, Γκαγιέγκος – Μοσκέρα, Ντίκο.

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κόστιτς – Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα – Μπαριέντος, Τσοκάνης – Ντέλετιτς, Κόμπα, Κίτσος – Γκαρσία.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X