Πλάθα: «Θέλουμε τον κόσμο σε κάθε μάχη, να τους πείσουμε πως είμαστε καλή ομάδα»

Πλάθα: «Θέλουμε τον κόσμο σε κάθε μάχη, να τους πείσουμε πως είμαστε καλή ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της «Βασίλισσας», Ζοάν Πλάθα, προέβη σε δηλώσεις για την αυριανή αναμέτρηση της ΑΕΚ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της Basket League

Ο Ζοάν Πλάθα έστειλε το μήνυμα του για την αυριανή αναμέτρηση της ΑΕΚ Betsson εναντίον του ΠΑΟΚ στα Άνω Λιόσια.

Αναλυτικά:

«Ξέρουμε, ότι είναι ο τρίτος αγώνας στη σειρά, που καλούμαστε να δώσουμε σε ένα διάστημα έξι ημερών. Όμως, θέλουμε να αγωνιζόμαστε στο υψηλότερο επίπεδο. Υπ’ αυτή την έννοια, θα πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα προετοιμασμένοι, χωρίς δικαιολογίες.

Πρόκειται να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα με το δικό της βαρύ όνομα, και με αρκετά «όπλα» στο ρόστερ της. Είναι ένα σύνολο με ενέργεια στην άμυνα και  με πολύ καλούς σουτέρ από την περιφέρεια. Από πλευράς μας, θα πρέπει να ξεχάσουμε τα όσα κάναμε τις προηγούμενες ημέρες και να εστιάσουμε στην προσπάθειά μας να πάρουμε τη νίκη.

Είχα ακούσει πολύ καλά σχόλια για τον κόσμο της ΑΕΚ, πριν έρθω εδώ. Ξέρω, ότι ο οπαδός θέλει πάντα να βλέπει την ομάδα του να κερδίζει. Είναι σημαντικό για εμάς να πείσουμε τους οπαδούς μας, ότι είμαστε μια καλή ομάδα, και αύριο είναι μία μεγάλη ευκαιρία. Ευχόμαστε να το καταφέρουμε και να τους έχουμε στο πλευρό μας σε κάθε «μάχη», που θα δώσουμε μέχρι το τέλος της περιόδου».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X